ByLeaD Decapat Katılım 20 Şubat 2023 Mesajlar 265 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2025 #1 Başlıkta da göründüğü gibi, yeterli midir? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Şubat 2025
Deiinzz Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 7.036 Makaleler 2 Çözümler 32 28 Şubat 2025 #2 ByLeaD dedi: Başlıkta da göründüğü gibi, yeterli midir? Genişletmek için tıkla... Yeterli.
Egeax Hectopat Katılım 14 Temmuz 2023 Mesajlar 1.085 Çözümler 4 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Şubat 2025 #3 Deiinzz dedi: Yeterli. Genişletmek için tıkla... Hocam wireless kullanımı nasıl oluyor ben de alacağım da. Kısa anlatır mısınız ?
Deiinzz dedi: Yeterli. Genişletmek için tıkla... Hocam wireless kullanımı nasıl oluyor ben de alacağım da. Kısa anlatır mısınız ?
Deiinzz Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 7.036 Makaleler 2 Çözümler 32 28 Şubat 2025 #4 Egeax dedi: Hocam Wireless kullanımı nasıl oluyor ben de alacağım da. Kısa anlatır mısınız? Genişletmek için tıkla... Mouse un içinden çıkan USB dongle var, kasaya takıyorsun direkt çalışıyor.
Egeax dedi: Hocam Wireless kullanımı nasıl oluyor ben de alacağım da. Kısa anlatır mısınız? Genişletmek için tıkla... Mouse un içinden çıkan USB dongle var, kasaya takıyorsun direkt çalışıyor.
Egeax Hectopat Katılım 14 Temmuz 2023 Mesajlar 1.085 Çözümler 4 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Şubat 2025 #5 Deiinzz dedi: Mouse un içinden çıkan USB dongle var, kasaya takıyorsun direkt çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Sonra mouse'un altından açıyoruz ve bu kadar değil mi ? Hem ben laptopta kullanacağım. Çünkü sadece 1 tane usb kullanmam gerek.
Deiinzz dedi: Mouse un içinden çıkan USB dongle var, kasaya takıyorsun direkt çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Sonra mouse'un altından açıyoruz ve bu kadar değil mi ? Hem ben laptopta kullanacağım. Çünkü sadece 1 tane usb kullanmam gerek.
Deiinzz Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 7.036 Makaleler 2 Çözümler 32 28 Şubat 2025 #6 Egeax dedi: Sonra farenin altından açıyoruz ve bu kadar değil mi? Hem ben laptopta kullanacağım. Çünkü sadece 1 tane USB kullanmam gerek. Genişletmek için tıkla... Evet bu kadar, bir tane bunun gibi bir şey çıkacak o kadar.
Egeax dedi: Sonra farenin altından açıyoruz ve bu kadar değil mi? Hem ben laptopta kullanacağım. Çünkü sadece 1 tane USB kullanmam gerek. Genişletmek için tıkla... Evet bu kadar, bir tane bunun gibi bir şey çıkacak o kadar.
Egeax Hectopat Katılım 14 Temmuz 2023 Mesajlar 1.085 Çözümler 4 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Şubat 2025 #7 Deiinzz dedi: Evet bu kadar, bir tane bunun gibi bir şey çıkacak o kadar. Eki Görüntüle 2434626 Genişletmek için tıkla... Dongle'ı bunun arkasına takıyoruz sanırım.
Deiinzz dedi: Evet bu kadar, bir tane bunun gibi bir şey çıkacak o kadar. Eki Görüntüle 2434626 Genişletmek için tıkla... Dongle'ı bunun arkasına takıyoruz sanırım.
Deiinzz Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 7.036 Makaleler 2 Çözümler 32 28 Şubat 2025 #8 Egeax dedi: Dongle'ı bunun arkasına takıyoruz sanırım. Genişletmek için tıkla... Hayır bu attığım direkt dongle zaten, bunu USB girişine takacaksın.
Egeax dedi: Dongle'ı bunun arkasına takıyoruz sanırım. Genişletmek için tıkla... Hayır bu attığım direkt dongle zaten, bunu USB girişine takacaksın.
Egeax Hectopat Katılım 14 Temmuz 2023 Mesajlar 1.085 Çözümler 4 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Şubat 2025 #9 Deiinzz dedi: Hayır bu attığım direkt dongle zaten, bunu USB girişine takacaksın. Genişletmek için tıkla... Ben böyle bir şey çıkacak sanıyordum. 1 usb yeterli olması iyi oldu. Driver işini nasıl çözeceğiz ? Dosya Ekleri images (1).jpg 2,8 KB · Görüntüleme: 50
Deiinzz dedi: Hayır bu attığım direkt dongle zaten, bunu USB girişine takacaksın. Genişletmek için tıkla... Ben böyle bir şey çıkacak sanıyordum. 1 usb yeterli olması iyi oldu. Driver işini nasıl çözeceğiz ?
Deiinzz Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 7.036 Makaleler 2 Çözümler 32 28 Şubat 2025 #10 Egeax dedi: Ben böyle bir şey çıkacak sanıyordum. 1 USB yeterli olması iyi oldu. Driver işini nasıl çözeceğiz? Genişletmek için tıkla... Yok bunlar 8 k 4 k dongellar, mouse kutusundan çıkan 1 k düz USB. Driver kolay iş, VXE R1 driver yaz bu forumda var driver.
Egeax dedi: Ben böyle bir şey çıkacak sanıyordum. 1 USB yeterli olması iyi oldu. Driver işini nasıl çözeceğiz? Genişletmek için tıkla... Yok bunlar 8 k 4 k dongellar, mouse kutusundan çıkan 1 k düz USB. Driver kolay iş, VXE R1 driver yaz bu forumda var driver.