Egeax Hectopat Katılım 14 Temmuz 2023 Mesajlar 1.086 Çözümler 4 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Şubat 2025 #11 Deiinzz dedi: Yok bunlar 8 k 4 k dongellar, mouse kutusundan çıkan 1 k düz USB. Driver kolay iş, VXE R1 driver yaz bu forumda var driver. Genişletmek için tıkla... R1 Pro'da 4k dongle var ama. Deiinzz dedi: Yok bunlar 8 k 4 k dongellar, mouse kutusundan çıkan 1 k düz USB. Driver kolay iş, VXE R1 driver yaz bu forumda var driver. Genişletmek için tıkla... Benim 4k hz kullanabilmem için ayrı bir dongle mı almam gerekiyor ? Son düzenleme: 28 Şubat 2025
Deiinzz dedi: Yok bunlar 8 k 4 k dongellar, mouse kutusundan çıkan 1 k düz USB. Driver kolay iş, VXE R1 driver yaz bu forumda var driver. Genişletmek için tıkla... R1 Pro'da 4k dongle var ama. Deiinzz dedi: Yok bunlar 8 k 4 k dongellar, mouse kutusundan çıkan 1 k düz USB. Driver kolay iş, VXE R1 driver yaz bu forumda var driver. Genişletmek için tıkla... Benim 4k hz kullanabilmem için ayrı bir dongle mı almam gerekiyor ?
Deiinzz Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 8.390 Makaleler 2 Çözümler 40 28 Şubat 2025 #12 Egeax dedi: R1 Pro'da 4K dongle var ama. Benim 4K Hz kullanabilmem için ayrı bir dongle mı almam gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Evet.
Egeax dedi: R1 Pro'da 4K dongle var ama. Benim 4K Hz kullanabilmem için ayrı bir dongle mı almam gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Evet.
Egeax Hectopat Katılım 14 Temmuz 2023 Mesajlar 1.086 Çözümler 4 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Şubat 2025 #13 Deiinzz dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Çok fark eder mi peki, wireless kullanacağım dongle'siz.
Deiinzz dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Çok fark eder mi peki, wireless kullanacağım dongle'siz.
Deiinzz Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 8.390 Makaleler 2 Çözümler 40 28 Şubat 2025 #14 Egeax dedi: Çok fark eder mi peki, Wireless kullanacağım Dongle'siz. Genişletmek için tıkla... Wireless dediğin Bluetooth sanırım. Dongle ile daha iyi olur tabii ki. Bluetooth ile 1 k alırsın.
Egeax dedi: Çok fark eder mi peki, Wireless kullanacağım Dongle'siz. Genişletmek için tıkla... Wireless dediğin Bluetooth sanırım. Dongle ile daha iyi olur tabii ki. Bluetooth ile 1 k alırsın.
Egeax Hectopat Katılım 14 Temmuz 2023 Mesajlar 1.086 Çözümler 4 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Şubat 2025 #15 Deiinzz dedi: Wireless dediğin Bluetooth sanırım. Dongle ile daha iyi olur tabii ki. Bluetooth ile 1 k alırsın. Genişletmek için tıkla... Dongle tükenmiş, hem de 600 lira. Ucuz ama benim için şuan 600 lira bile çok önemli.
Deiinzz dedi: Wireless dediğin Bluetooth sanırım. Dongle ile daha iyi olur tabii ki. Bluetooth ile 1 k alırsın. Genişletmek için tıkla... Dongle tükenmiş, hem de 600 lira. Ucuz ama benim için şuan 600 lira bile çok önemli.
Deiinzz Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 8.390 Makaleler 2 Çözümler 40 28 Şubat 2025 #16 Egeax dedi: Dongle tükenmiş, hem de 600 lira. Ucuz ama benim için şu an 600 lira bile çok önemli. Genişletmek için tıkla... Dongle almayacaksan düz R1 işini görür.
Egeax dedi: Dongle tükenmiş, hem de 600 lira. Ucuz ama benim için şu an 600 lira bile çok önemli. Genişletmek için tıkla... Dongle almayacaksan düz R1 işini görür.
serdar0845 Centipat Katılım 22 Mayıs 2024 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2025 #17 Yeterli hocam.
Egeax Hectopat Katılım 14 Temmuz 2023 Mesajlar 1.086 Çözümler 4 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Şubat 2025 #18 Deiinzz dedi: Dongle almayacaksan düz R1 işini görür. Genişletmek için tıkla... R1 Pro'da Kablolu/2.4G diyor ama R1'de Kablolu/2.4G Bluetooth diyorlar. ne farkı var ? Ve Pro'da kaplama var, R1'de yok.
Deiinzz dedi: Dongle almayacaksan düz R1 işini görür. Genişletmek için tıkla... R1 Pro'da Kablolu/2.4G diyor ama R1'de Kablolu/2.4G Bluetooth diyorlar. ne farkı var ? Ve Pro'da kaplama var, R1'de yok.
Deiinzz Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 8.390 Makaleler 2 Çözümler 40 28 Şubat 2025 #19 Egeax dedi: R1 Pro'da Kablolu/2.4G diyor ama r1'de Kablolu/2.4G Bluetooth diyorlar. Ne farkı var? Ve Pro'da kaplama var, r1'de yok. Genişletmek için tıkla... R1 Pro da Bluetooth yok. İlla dongle ile kullanacaksın. Egeax dedi: R1 Pro'da Kablolu/2.4G diyor ama r1'de Kablolu/2.4G Bluetooth diyorlar. Ne farkı var? Ve Pro'da kaplama var, r1'de yok. Genişletmek için tıkla... VXE R1 Pro yerine bunu al Bluetooth da var. Darmoshark M3S Pro Wireless Mouse
Egeax dedi: R1 Pro'da Kablolu/2.4G diyor ama r1'de Kablolu/2.4G Bluetooth diyorlar. Ne farkı var? Ve Pro'da kaplama var, r1'de yok. Genişletmek için tıkla... R1 Pro da Bluetooth yok. İlla dongle ile kullanacaksın. Egeax dedi: R1 Pro'da Kablolu/2.4G diyor ama r1'de Kablolu/2.4G Bluetooth diyorlar. Ne farkı var? Ve Pro'da kaplama var, r1'de yok. Genişletmek için tıkla... VXE R1 Pro yerine bunu al Bluetooth da var. Darmoshark M3S Pro Wireless Mouse
Egeax Hectopat Katılım 14 Temmuz 2023 Mesajlar 1.086 Çözümler 4 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Şubat 2025 #20 Deiinzz dedi: R1 Pro da Bluetooth yok. İlla dongle ile kullanacaksın. VXE R1 Pro yerine bunu al Bluetooth da var. Darmoshark M3S Pro Wireless Mouse Genişletmek için tıkla... Hocam VXE MAD R'de dongle ile beraber geliyormuş, onun için de 1 tane usb girişi yeter mi ?
Deiinzz dedi: R1 Pro da Bluetooth yok. İlla dongle ile kullanacaksın. VXE R1 Pro yerine bunu al Bluetooth da var. Darmoshark M3S Pro Wireless Mouse Genişletmek için tıkla... Hocam VXE MAD R'de dongle ile beraber geliyormuş, onun için de 1 tane usb girişi yeter mi ?