İlk başta Wraith W60 düşünüyordum ya da W75 2. el. Buraya baktığımda birkaç klavye gördüm MCHOSE Ace 68, MCHOSE G75 Pro veya Akko 5075B Plus falan. Ne alacağımı pek bilmiyorum kafam karıştı. League of Legends hikaye oyunları Roblox Minecraft Genshin Impact falan oynuyorum rekabetci oynamıyorum.
İlk başta Wraith W60 düşünüyordum ya da W75 2. el. Buraya baktığımda birkaç klavye gördüm MCHOSE Ace 68, MCHOSE G75 Pro veya Akko 5075B Plus falan. Ne alacağımı pek bilmiyorum kafam karıştı. League of Legends hikaye oyunları Roblox Minecraft Genshin Impact falan oynuyorum rekabetci oynamıyorum.
Ben geçenlerde manyetik klavyelerle MCHOSE G75 Pro arasında kalmıştım ve G75 Pro tercih ettim. Ürün kalitesi muazzam. O fiyatlardaki manyetik klavyelerde muhtemelen malzeme kalitesinden kısılmış olabilir ama G75 Pro aşırı sağlam bir kasayla geliyor, iyiki almışım
Bunun dışında Wraith’in yeni switch’leri sorun yaratmayacaksa W60 belki alınabilir. Kullanıcı yorumları gerçekten iyi duruyor ama muhtemelen bir çoğu Wraith’e olan aşırı güvenden kaynaklı.
MCHOSE Ace 60 Pro da güzel duruyor ama klavye hakkındaki videoları görünce o klavyeye karşı olan bakış açım niyeyse değişti. Nedenini soracaksanız tam bir nedeni yok ama gözüme pek hoş görünmedi (Tasarım açısından değil, kalite olarak)