Wraith W60 alınır mı?

• Konuyu başlatan r0nzy
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 84

r0nzy

Femtopat
Daha fazla  
Şu an Gamepower Eva 3 red swıtch kullanıyorum, gecen ay Ocak'ta yenı PC'mi topladıgımda almıstım. Bu yıl da sukur burs kazandım İOKBS, ılk bursum bu ay yatacak. Sevdıgım seyler olan ekıpmanlara yatırmayı dusunuyorum, en azından ılk parasını. Zaten bır mouse alacagım, yanına bır de Wraith W60 almayı dusunuyorum. Sızce alınır mı? Yoksa gereksız mı? Ne dıyorsunuz? Arada kaldım.

Şu an Gamepower Eva 3 red swıtch kullanıyorum, gecen ay Ocak'ta yenı PC'mi topladıgımda almıstım. Bu yıl da sukur burs kazandım İOKBS, ılk bursum bu ay yatacak. Sevdıgım seyler olan ekıpmanlara yatırmayı dusunuyorum, en azından ılk parasını. Zaten bır mouse alacagım, yanına bır de Wraith W60 almayı dusunuyorum. Sızce alınır mı? Yoksa gereksız mı? Ne dıyorsunuz? Arada kaldım.
Alınmaz switchleri ne idüğü belirsiz.
Bütçeniz çıkmazsa:
Bütçeniz çıkarsa: https://www.akakce.com/klavye/en-uc...losuz-mekanik-oyuncu-si-fiyati,977211676.html
Mouse içinde bir konu açarsanız önerilerde bulunmak isterim hocam.

Çoğu kişinin severek kullandığı bir ürün . Bilinmedik marka demeyin şu anda sosyal medyadaki çoğu setuplarda w60 vb. modelleri görmekteyiz

Çoğu kişinin severek kullandığı bir ürün . Bilinmedik marka demeyin şu anda sosyal medyadaki çoğu setuplarda w60 vb. modelleri görmekteyiz
görüyorsunda kimse snap tap gibi özellikler ve 8k hzden başka switchi böyle iyi hissiyatı şöyle iyi asla dokunmatik sorunu yok diyormu? demiyor. Çünkü diyemez dediğim gibi switchi ne idüğü belirsiz ayrıca zaten Ace68in ve X75in yanında düşük kalır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı