mutiant Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 2.916 Çözümler 12 Yer Midland Dün 18:04 #1 Kendi sitesinde 2.400 civarına satılıyor. Eskiden paso red switch alırdım ama manyetik switch hiç kullanmadım nasıl olur? Fps, moba, simulatör neredeyse her oyunu oynuyorum. Kötüyse başka bir öneri yazabilirsiniz. Fiyat bandı 2.5 çok geçmezse iyi olur. Son düzenleyen: Moderatör: Dün 18:17
Kendi sitesinde 2.400 civarına satılıyor. Eskiden paso red switch alırdım ama manyetik switch hiç kullanmadım nasıl olur? Fps, moba, simulatör neredeyse her oyunu oynuyorum. Kötüyse başka bir öneri yazabilirsiniz. Fiyat bandı 2.5 çok geçmezse iyi olur.
ca9an Megapat Zamanın Tanığı Ekipman Ustası Katılım 19 Ocak 2016 Mesajlar 2.000 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 18:19 #2 mutiant dedi: Kendi sitesinde 2.400 civarına satılıyor. Eskiden paso red switch alırdım ama manyetik switch hiç kullanmadım nasıl olur? Fps, moba, simulatör neredeyse her oyunu oynuyorum. Kötüyse başka bir öneri yazabilirsiniz. Fiyat bandı 2.5 çok geçmezse iyi olur. Genişletmek için tıkla... EPOMAKER HE75 Tri Mechanical Black Pink Klavye EPOMAKER Flamingo Anahtarları ile donatılmış HE75 mekanik klavye, benzersiz hassasiyet ve kontrol ile pürüzsüz ve duyarlı bir şekilde çalışır. www.gaming.gen.tr
mutiant dedi: Kendi sitesinde 2.400 civarına satılıyor. Eskiden paso red switch alırdım ama manyetik switch hiç kullanmadım nasıl olur? Fps, moba, simulatör neredeyse her oyunu oynuyorum. Kötüyse başka bir öneri yazabilirsiniz. Fiyat bandı 2.5 çok geçmezse iyi olur. Genişletmek için tıkla... EPOMAKER HE75 Tri Mechanical Black Pink Klavye EPOMAKER Flamingo Anahtarları ile donatılmış HE75 mekanik klavye, benzersiz hassasiyet ve kontrol ile pürüzsüz ve duyarlı bir şekilde çalışır. www.gaming.gen.tr
Michael_Kaiser Centipat Katılım 12 Haziran 2025 Mesajlar 4.990 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer VDNKh Daha fazla Sistem Özellikleri 4070 Tİ SUPER Game Rock Omniblack R5 7500F Biostar b650m x3d pro XPG Lancer Blade 16 GB Aigo Liquid DCS360 Zoko Amiral Raijintek Cratos RJ-0R30B00007 Philips Evnia 27M2N3501PA/00, ESPTiger Neon V2 - Moondrop Edition ND75 Mekanik klavye Cinsiyet Erkek Meslek Web Developer Dün 18:19 #3 mutiant dedi: Kendi sitesinde 2.400 civarına satılıyor. Eskiden paso red switch alırdım ama manyetik switch hiç kullanmadım nasıl olur? Fps, moba, simulatör neredeyse her oyunu oynuyorum. Kötüyse başka bir öneri yazabilirsiniz. Fiyat bandı 2.5 çok geçmezse iyi olur. Genişletmek için tıkla... Manyetik switch önermem W60 hiç önermem. Eğer 2800 çıkarsan bu var. EPOMAKER HE75 Tri Mechanical Black Pink Klavye EPOMAKER Flamingo Anahtarları ile donatılmış HE75 mekanik klavye, benzersiz hassasiyet ve kontrol ile pürüzsüz ve duyarlı bir şekilde çalışır. www.gaming.gen.tr Çıkamazsan AULA F87 Pro al geç.
mutiant dedi: Kendi sitesinde 2.400 civarına satılıyor. Eskiden paso red switch alırdım ama manyetik switch hiç kullanmadım nasıl olur? Fps, moba, simulatör neredeyse her oyunu oynuyorum. Kötüyse başka bir öneri yazabilirsiniz. Fiyat bandı 2.5 çok geçmezse iyi olur. Genişletmek için tıkla... Manyetik switch önermem W60 hiç önermem. Eğer 2800 çıkarsan bu var. EPOMAKER HE75 Tri Mechanical Black Pink Klavye EPOMAKER Flamingo Anahtarları ile donatılmış HE75 mekanik klavye, benzersiz hassasiyet ve kontrol ile pürüzsüz ve duyarlı bir şekilde çalışır. www.gaming.gen.tr Çıkamazsan AULA F87 Pro al geç.
Gamer_2572 Centipat Katılım 8 Eylül 2024 Mesajlar 839 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 11400f işlemci, rtx4060ti ekran kartı, 32gb ram Cinsiyet Erkek Dün 18:31 #4 En iyisi AULA F87 gibi gözüküyor.
mutiant Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 2.916 Çözümler 12 Yer Midland Dün 18:40 #5 Gamer_2572 dedi: En iyisi AULA F87 gibi gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Michael_Kaiser dedi: Manyetik switch önermem W60 hiç önermem. Eğer 2800 çıkarsan bu var. EPOMAKER HE75 Tri Mechanical Black Pink Klavye EPOMAKER Flamingo Anahtarları ile donatılmış HE75 mekanik klavye, benzersiz hassasiyet ve kontrol ile pürüzsüz ve duyarlı bir şekilde çalışır. www.gaming.gen.tr Çıkamazsan AULA F87 Pro al geç. Genişletmek için tıkla... Aula bana hiç sıcak gelmiyor sanırım Epomarker'a bakacağım. @Michael_Kaiser Epomarker'ın switchi nasıl? Sesli mi çok hocam yeşil switchen kafam patlıyor artık.
Gamer_2572 dedi: En iyisi AULA F87 gibi gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Michael_Kaiser dedi: Manyetik switch önermem W60 hiç önermem. Eğer 2800 çıkarsan bu var. EPOMAKER HE75 Tri Mechanical Black Pink Klavye EPOMAKER Flamingo Anahtarları ile donatılmış HE75 mekanik klavye, benzersiz hassasiyet ve kontrol ile pürüzsüz ve duyarlı bir şekilde çalışır. www.gaming.gen.tr Çıkamazsan AULA F87 Pro al geç. Genişletmek için tıkla... Aula bana hiç sıcak gelmiyor sanırım Epomarker'a bakacağım. @Michael_Kaiser Epomarker'ın switchi nasıl? Sesli mi çok hocam yeşil switchen kafam patlıyor artık.
ca9an Megapat Zamanın Tanığı Ekipman Ustası Katılım 19 Ocak 2016 Mesajlar 2.000 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 18:42 #6 mutiant dedi: Aula bana hiç sıcak gelmiyor sanırım Epomarker'a bakacağım. @Michael_Kaiser Epomarker'ın switchi nasıl? Sesli mi çok hocam yeşil switchen kafam patlıyor artık. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
mutiant dedi: Aula bana hiç sıcak gelmiyor sanırım Epomarker'a bakacağım. @Michael_Kaiser Epomarker'ın switchi nasıl? Sesli mi çok hocam yeşil switchen kafam patlıyor artık. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et