Merhaba, birkaç gün sonra Wraith W60'ın beyaz rengini alacağım, üzer mi? Dikkat ettiğim şeyler sararmaması ve bazıları kasanın gıcırdadığını söylüyor, çok rahatsız edici boyutta mı acaba? Son olarak bir de Wraith IEM alınır mı, pro modelini almayı düşünüyorum, 3.5 mm jack mı almalıyım yoksa Type-C mi?
hocam neden alınmaz onu da söyleyebilir misiniz açıkçası ben tasarıma da önem veren birisiyim wraithin tasarımı minimal hoşuma gitti açıkçası fiyatı da fazla değil bence alsam üzer mi yani?Alınmaz. Sense type-c kullanıyorum, bence o da alınmaz.
Manyetik isteniyorsa :
MCHOSE Jet 75 E-sport Black Topographic Klavye
Olağanüstü 0,01 mm hassasiyete sahip JET75, her tuş vuruşunun kusursuz bir duyarlılıkla yakalanmasını sağlarwww.gaming.gen.tr
Mekanik isteniyorsa :
EPOMAKER HE75 Tri Mechanical Black Pink Klavye
EPOMAKER Flamingo Anahtarları ile donatılmış HE75 mekanik klavye, benzersiz hassasiyet ve kontrol ile pürüzsüz ve duyarlı bir şekilde çalışır.www.gaming.gen.tr
IEM :
7Hz Elua Ultra IEM Kulaklık
Kulaklık ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
hocam neden alınmaz onu da söyleyebilir misiniz açıkçası ben tasarıma da önem veren birisiyim wraithin tasarımı minimal hoşuma gitti açıkçası fiyatı da fazla değil bence alsam üzer mi yani?
teşekkür ederim hocam sanırsam alıcam ben w60'ı ya attıklarınız ile arasında fiyat farkı var işimi görse yeter benim içinDediğiniz gibi kasa problemleri var. Wraith ürünlerine de pad harici güvenmiyorum. %60 tercih ederseniz attığımı alın ama giriş seviyesi manyetik bence kaliteli mekanikten kötüdür.
MCHOSE Ace 60 Pro Black Gaming Klavye
Oyun deneyiminizi hızlandırmak için tasarlanan bu özel hall effect sensörlü klavye ile geleneksel mekanik tasarımların kısıtlamalarından kurtulun.www.gaming.gen.tr
Teşekkür ederim hocam sanırsam alacağım ben W60'ı ya attıklarınız ile arasında fiyat farkı var işimi görse yeter benim içinson olarak IEM deneyiminiz nasıldı sorunları vs neler.
epomaker güzelmiş aslında harflerin konumu yukarıdaki teker vs hoşuma gitti ne yalan söyleyeyimSiz bilirsiniz hocam. Silah zoruyla daha iyisini aldırtacak halim yok.. Çok önerilmiyor Sense ben de araştırmadan almıştım. Hala da kullanıyorum zaten. Benim işimi rekabetçi oyunlarda görüyor. Ama fiyatında daha iyileri net vardır. Attığımda onlardan biri sanırım, benzer konularda sürekli atılıyor.
Epomaker güzelmiş aslında harflerin konumu yukarıdaki teker vs hoşuma gitti ne yalan söyleyeyim.
Epomaker güzelmiş aslında harflerin konumu yukarıdaki teker vs hoşuma gitti ne yalan söyleyeyim.
hocam bugün elime ulaştı klavye bence alınır ben zaten başlangıç seviyesi klavye aldığımı bildiğim için çok önemsemedim açıkçası detayını tuşları fazlasıyla yumuşak space barının sesi çok hoşuma gitti. Tek beğenmediğim tarafı beyaz rengi tam vermiyor aydınlatması açık mavi yanıyor haberiniz olsun.Hocam sa ne yaptınız bende W 60 almayı düşünüyoeumda eğer aldıysanız memnun musunuz alınır mı?