Wraith W60 benzeri klavye önerisi

Aspectr.0

Picopat
Daha fazla  
Şimdiden teşekkür ederim cevaplarınız için. Wraith W60 gibi o fiyat bazında manyetik klavye önerilinize açığım. 75 tuşlu da olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aula f75 kullandım 7 ay sonra arkadasima verdim ben de memnundum o da hala cok memnun

Şimdiden teşekkür ederim cevaplarınız için. Wraith W60 gibi o fiyat bazında manyetik klavye önerilinize açığım. 75 tuşlu da olabilir.

Öyle e sporla Radiant vs uğraşmıyorsanız manyetiğe yönelmeniz kötü olabilir çoğunun ya switchleri bozuluyor ya da ne olduğu belirsiz bu fiyat bandında mekaniklere yönelmek daha iyi ve uzun vadeli olacaktır ama illa manyetik alacağım diyorsanız Ace 60.

Ajazz kaliteli diye biliyorum adam her aldıgınız urune tel no sunu bırakıyor her şeyde saniyesinde cevap veriyor.

Hocam elimde mekanik klavye var memnunum ancak manyetiğe geçmeyi düşünüyorum ondan dolayı.

Bu ürün nasıldır hocam bilginiz var mı?

Aynısının beyazı MCHOSE markası duydugum kadarıyla iyi bende klavye aldım yarın geliyor ama manyetik değil çok övenler var bakılabilir.

A

Aynısının beyazı MCHOSE markası duydugum kadarıyla iyi bende klavye aldım yarın geliyor ama manyetik değil çok övenler var bakılabilir.

Pardon hocam yeni gördüm MCHOSE attığınızı. W60 nasıl hocam peki haberiniz var mıdır?

Pardon hocam yeni gördüm MCHOSE attığınızı. W60 nasıl hocam peki haberiniz var mıdır?

Hocam vallahi ben Wraith sevmiyorum ama switchleri kendilerinin ona da bakılabilir ama daha yeni çıktığı için piyasaya açıkçası daha ne olduğu patlamadı diye biliyorum iyi mi kötü mü Wraith her şeyde tamire hendeksli ama klavyelerinin switchleri vs kaliteli eğer illa manyetik istiyorsanız alabilirsiniz ama ben MCHOSE öneririm.

AKKO MONSGEEK FUN60 Ultra Shine-Through Black Hall Effect Manyetik Switch 8K Hz ARGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye bunada bakabilirsiniz ama dediğim gibi MCHOSE daha iyidir.

Hocam baktım da MCHOSE düşünüyorum Ajazz'da olabilir ikisi arasında kaldım. Bir de Gaming Gen TR de bir uranüs modeli var bir Air modeli var

Farkları nedir hocam bilen var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…