Wraith W60 klavye nasıldır?

Daha fazla  
Elimde Akko MonsGeek Fun 60 Pro klavye var 5 aydır kullanıyorum fakat 3 tane tuşu şimdiden alt kısımdan basarken çok ağırlaştı ve takılıyor resmen switchler. Onun haricinde 3 tane switch de lekeli geldi. Her ne kadar az kullandığım yerlerle o switchleri değiştirsem de rahatsız edici. O yüzden aldığım yere gönderiyorum ve iade çıkarsa iade edeceğim. Şu anda eski klavyem olarak zuoya gmk67 ve Akko V3 Cream Yellow Pro ikilisine geçtim. Manyetik klavye bakıyorum ve her ne kadar Wraith W60'ın switchleri henüz belirsiz olsa da Wraith kendi ürünlerine 1 ay memnuniyet garantisi veriyor diye biliyorum. Duruma göre limited Edition almayı düşünüyorum. Sizce nasıldır?

W75 modelini kullanıyorum gayet memnunum W60 modelide seni üzeceğini düşünmüyorum.

Hocam switch olarak farklılar.

Wraith kendi switchini kullandı W60'ta.

Biliyorum hocam genel olarak sağlam ürünleri ama dediğin gibi inceleme videoları çıkar yakında zaten onlara da fazla güvenmemek lazım çünkü hepsi sponsorlu kendin alıp deneyimleyeceksin.

W75 yeni üretim'den satın aldım 1 ay olmadı daha, herhangi bir sıkıntı yok %60 klavyeleri onermiyorum F1-12 tuşları çok lüzum oluyor özellikle sadece FPS değil de Online MMORPG falan oynuyorsanız.

Hocam biraz beklemekte fayda var yakında 1 2 tane şeffaf inceleme çıkar çünkü F/P bir klavye.

Gaming Gen TR'den MCHOSE klavyelere bakın hocam tahminimce onlar daha iyidir W60tan.

Şimdi bakıyorum da birkaç tane farklı manyetik switchli model var nasıllardır acaba.

W75 yeni üretim'den satın aldım 1 ay olmadı daha, herhangi bir sıkıntı yok %60 klavyeleri onermiyorum F1-12 tuşları çok lüzum oluyor özellikle sadece FPS değil de Online MMORPG falan oynuyorsanız.

Aslında kaliteli MMORPG oyun çıkmadığı için uzaklaştım denebilir. Yeni switchler kaliteli hissettiriyor mu basarken sizce.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı