focevher Decipat Ekipman Ustası Katılım 24 Kasım 2023 Mesajlar 1.225 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2025 #11 XirliTOP dedi: Hocam inceleme geldi YouTube yazın bulursunuz. Genişletmek için tıkla... Hocam swarcowu diyorsanız ben o adamın çok dürüst incelediğini düşünmüyorum herkesin kendi fikri ama sponsorluk olunca gerçekçi gelmiyor bana.
XirliTOP dedi: Hocam inceleme geldi YouTube yazın bulursunuz. Genişletmek için tıkla... Hocam swarcowu diyorsanız ben o adamın çok dürüst incelediğini düşünmüyorum herkesin kendi fikri ama sponsorluk olunca gerçekçi gelmiyor bana.
EnEsFc161 Decapat Katılım 21 Nisan 2023 Mesajlar 464 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazartesi 00:44 #12 Haluk Albayrak dedi: Teşekkür ederim aslında elimdeki klavye de çok iyi. Belki incelemelerine bakıp ona göre de alabilirim. Genişletmek için tıkla... Noldu naptın şimdi?
Haluk Albayrak dedi: Teşekkür ederim aslında elimdeki klavye de çok iyi. Belki incelemelerine bakıp ona göre de alabilirim. Genişletmek için tıkla... Noldu naptın şimdi?
Haluk Albayrak Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mayıs 2018 Mesajlar 3.791 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazartesi 09:54 #13 EnEsFc161 dedi: Noldu ne yaptın şimdi? Genişletmek için tıkla... Akko Silver Pro switch alıp eski klavyeme taktım o şekil devam ediyorum.
EnEsFc161 dedi: Noldu ne yaptın şimdi? Genişletmek için tıkla... Akko Silver Pro switch alıp eski klavyeme taktım o şekil devam ediyorum.
EnEsFc161 Decapat Katılım 21 Nisan 2023 Mesajlar 464 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazartesi 12:14 #14 Haluk Albayrak dedi: Akko Silver Pro switch alıp eski klavyeme taktım o şekil devam ediyorum. Genişletmek için tıkla... Ben fun 60 ultra almıştım da şimdi iade etsem mi diye düşünmeye başladım kronik switch sertleşmesi varmış çünkü.
Haluk Albayrak dedi: Akko Silver Pro switch alıp eski klavyeme taktım o şekil devam ediyorum. Genişletmek için tıkla... Ben fun 60 ultra almıştım da şimdi iade etsem mi diye düşünmeye başladım kronik switch sertleşmesi varmış çünkü.
Haluk Albayrak Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mayıs 2018 Mesajlar 3.791 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazartesi 12:55 #15 EnEsFc161 dedi: Ben Fun 60 Ultra almıştım da şimdi iade etsem mi diye düşünmeye başladım kronik switch sertleşmesi varmış çünkü. Genişletmek için tıkla... Kronik mi bilmiyorum ama ben iade ettim o yüzden 6 ay kullandıktan sonra.
EnEsFc161 dedi: Ben Fun 60 Ultra almıştım da şimdi iade etsem mi diye düşünmeye başladım kronik switch sertleşmesi varmış çünkü. Genişletmek için tıkla... Kronik mi bilmiyorum ama ben iade ettim o yüzden 6 ay kullandıktan sonra.
EnEsFc161 Decapat Katılım 21 Nisan 2023 Mesajlar 464 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazartesi 14:11 #16 Haluk Albayrak dedi: Kronik mi bilmiyorum ama ben iade ettim o yüzden 6 ay kullandıktan sonra. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim..
Haluk Albayrak dedi: Kronik mi bilmiyorum ama ben iade ettim o yüzden 6 ay kullandıktan sonra. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim..