Wraith W60 mı W75 V2 BBL Edition mı?

Düşünmüştüm aslında ama bütçemi aşar. Aula F75'e çok baktım özellikle ama hem MCHOSE oldugundan hem de düşük bütçede olsa manyetik oldugundan Jett 75 istiyorum.

Düşünmüştüm aslında ama bütçemi aşar. Aula F75'e çok baktım özellikle ama hem MCHOSE oldugundan hem de düşük bütçede olsa manyetik oldugundan Jett 75 istiyorum.

Jet 75 alabilirsiniz o zaman hocam pisman etmez. Sahsen Epomakeri tercih ederim ama dedigim gibi.

Sağ olun hocam, insan bazen duymak istediğini duyuyor .d Epomaker pembe olmasaydı alacaktım ama malum Gaming gen en saçma rengi getirmeyi başarıyor her zaman. Yardımların için sağ ol.Bu modelini alıyorum.

İfadeler: kxy
Sağ olun hocam, insan bazen duymak istediğini duyuyor .d Epomaker pembe olmasaydı alacaktım ama malum Gaming gen en saçma rengi getirmeyi başarıyor her zaman. Yardımların için sağ ol.Bu modelini alıyorum.

Klavyenin tek rengi pembe hocam normalde de Gaming.Gen'lik bir durum degil.

Klavyenin tek rengi pembe hocam normalde de Gaming.Gen'lik bir durum degil.
Adamların günahını almışız ya Hocam 3600tl lik olan ile sadece switch farkı var değil mi? Kalite farkı olmasın.

Anladım hocam tekrardan teşekkürler açıkladınız iki saat ben 3100tl olanı çakıyorum iyi akşamlar.

İfadeler: kxy
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…