reaqer

Femtopat
Daha fazla  
Birkaç hafta önce Wraith W60 klavyesini aldım. Klavyeden genel olarak memnundum ancak ikinci günden itibaren, kablolu bir klavye olmasına rağmen bağlantı kopması sorunu yaşamaya başladım. Bu nedenle ürünü geri gönderip iade aldım.

Şimdi tekrar aynı klavyeyi almayı düşünüyorum. Sorum şu: W60 alan veya deneyen arkadaşlar, bu sorunu daha önce yaşayan oldu mu? Yaşadıysanız çözüm bulabildiniz mi? Bu durum kronik bir sorun mu?

Neden aynı klavyeyi düşünüyorsunuz sorun yaşadıysanız?

Neden aynı klavyeyi düşünüyorsunuz sorun yaşadıysanız?
dediğim gibi klavyeyi beğendim çünkü teknik bir sorunu vardı ulaştığım da problemi en hızlı şekil de çözdüler araştırdığım da bu sorunu yaşasan başka bir kişi görmedim

dediğim gibi klavyeyi beğendim çünkü teknik bir sorunu vardı ulaştığım da problemi en hızlı şekil de çözdüler araştırdığım da bu sorunu yaşasan başka bir kişi görme,
Bence tuşları yakın bir klavye bakmayın.

ürünü 1 hafta kadar kullandım benim için sorun olmadı
Yani size kalmış bir şey, yazım hatası sıkıntı oluyordu bende ama alışmaya başladım, bence mekanik, 75 lik ve hotswap bakabilirsiniz mekanik switchler daha ucuz oluyor genellikle uzun kullanmak istiyorsanız klavyeyi.

Kullanan 2 tanıdığım var henüz bir sorun yaşamadılar hocam. Size gelen ürünle alakalı olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…