Wraith W60 vs Havit KB900L

Bütçe
2500

ArdaSpeed

Hectopat
Daha fazla  
Manyetik bir klavyeye geçmek istiyorum ve Wraith W60 ile Havit KB900L modelleri arasında kaldım. Bu modelleri kullanan varsa deneyimlerinizi anlatabilir misiniz?

Neden hocam bildiğiniz bir sıkıntısı vs var mı ?
En basitinden manyetiklerde donanım kadar yazılım da önemli, havitte ikisinin de iyi olduğunu düşünmüyorum. Hatta bana kalsa bu bütçede manyetik yerine güzel bir mekanik al derim ama illa manyetik istiyorsan w60, ace60 pro, ace68 gibi modeller daha güvenli olur havitten.

Bazı tuşlarının kısa süre sonra fonksiyonunu giderdiğine dair şikayetler oluşturulmuş, genel olarak Wraith amatör bir firma zaten. Ben dahil, yüzlerce insanın forumda oluşturduğu şikayetler var. Onun yerine Havit'i tercih ederdim. Klavyeyi açıp, test edip beğenmediğiniz taktirde iade de edemeyeceksiniz. Kanuna aykırı kuralları var. "Sadece kullanılmamış ürünler 30 gün içerisinde iade edilebilir." Yazısını sitelerinde görebilirsiniz. Garanti ve iade konusunda da çokça şikayeteri var, bu yüzden tavsiye etmiyorum. 4 gün önce açılan bir şikayeti de bırakayım aşağıya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…