Merhaba ben bu iki klavyeden birini almak istiyorum ama ikisi arasında kaldım. Sizce hangi klavyeyi tercih etmeliyim? Nedenleriyle beraber yazarsaniz sevinirim. Bu fiyat bandinda baska tavsiyesi olan varsa yazabilir.
Bende mad 60 var çok kaliteli değil. W60 öneririm.Merhaba ben bu iki klavyeden birini almak istiyorum ama ikisi arasında kaldım. Sizce hangi klavyeyi tercih etmeliyim? Nedenleriyle beraber yazarsaniz sevinirim. Bu fiyat bandinda baska tavsiyesi olan varsa yazabilir.
Merhaba ben bu iki klavyeden birini almak istiyorum ama ikisi arasında kaldım. Sizce hangi klavyeyi tercih etmeliyim? Nedenleriyle beraber yazarsaniz sevinirim. Bu fiyat bandinda baska tavsiyesi olan varsa yazabilir.
Fun 60 Pro al sessiz bir deneyim istiyorsan 2 klavyede çok benzer özellikleri taşıyor zaten bütçe artarsa G75 Pro'ya bakılabilir.
Peki siz hangisini tercih edersiniz.
Bende mad 60 var çok kaliteli değil. W60 öneririm.
Kanka aşırı kötü değil ama o fiyata fun 60 veya ace 60 var. Space tuşunda falan sıkıntı çıktı bende.Kanka pişman mısın mad 60 aldığın icin.
Kanka aşırı kötü değil ama o fiyata Fun 60 veya Ace 60 var. Space tuşunda falan sıkıntı çıktı bende.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.