Wraith W60 vs Madlions Mad68

emr1233

Zeptopat
Yazılım ve oyunla uğraşıyorum. Hangisini tercih etsem daha iyi olur sizce?

Yazılım ve oyunla uğraşıyorum. Hangisini tercih etsem daha iyi olur sizce?

W60 hakkında bilgim yok ama kesinlikle Madlions klavye alma.

Sebebi nedir? Bilgi verebilir misiniz?

Kronik sorunlu bir klavye, her konuda berbat. Noname sorunlu bir MCU kullaniyor, PCB kalitesi kotu, malzdme kalitesi ayni sekilde kotu, yazilim kalitesi berbat, switchleri berbat. W60 ise yeni ve hakkinda hicbirsey bilmedigimiz bir klavye. PCB kalitesi rakiplerinden geride ve switchleri hakkinda Wraith hicbirsey acilamiyor. Attigim modeller cok daha iyi.

Kronik sorunlu bir klavye, her konuda berbat. Noname sorunlu bir MCU kullaniyor, PCB kalitesi kotu, malzdme kalitesi ayni sekilde kotu, yazilim kalitesi berbat, switchleri berbat. W60 ise yeni ve hakkinda hicbirsey bilmedigimiz bir klavye. PCB kalitesi rakiplerinden geride ve switchleri hakkinda Wraith hicbirsey acilamiyor. Attigim modeller cok daha iyi.

Teşekkürler.

Kronik sorunlu bir klavye, her konuda berbat. Noname sorunlu bir mcu kullaniyor, PCB kalitesi kotu, malzdme kalitesi ayni sekilde kotu, yazilim kalitesi berbat, switchleri berbat. W60 ise yeni ve hakkinda hiçbir şey bilmedigimiz bir klavye. PCB kalitesi rakiplerinden geride ve switchleri hakkinda Wraith hiçbir şey acilamiyor. Attigim modeller cok daha iyi.

Hocam bende Apex Pro Mini var MCHOSE Air68 dusunuyorum klavye kablosuzmu ve Rapid trigger snap tap gibi ozellikleri var mı sizce Apex Pro Mini'den buna gecilir mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı