O onurbugra1 Decapat Katılım 30 Temmuz 2023 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 11:37 #1 Manyetik klavye alacağım. 2 seçenek arasında kaldım. Sizce hangisini alayım? 1- Wraith W60. 2- MCHOSE Ace 68 Air. Eğer bildiğiniz daha iyi bir klavye varsa önerilere açığım. Bütçe maksimum 3.5-4 bin arası. Son düzenleyen: Moderatör: Bugün 11:47
Manyetik klavye alacağım. 2 seçenek arasında kaldım. Sizce hangisini alayım? 1- Wraith W60. 2- MCHOSE Ace 68 Air. Eğer bildiğiniz daha iyi bir klavye varsa önerilere açığım. Bütçe maksimum 3.5-4 bin arası.
ca9an Megapat Zamanın Tanığı Ekipman Ustası Katılım 19 Ocak 2016 Mesajlar 3.906 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 13:01 #2 onurbugra1 dedi: Manyetik klavye alacağım. 2 seçenek arasında kaldım. Sizce hangisini alayım? 1- Wraith W60. 2- MCHOSE Ace 68 Air. Eğer bildiğiniz daha iyi bir klavye varsa önerilere açığım. Bütçe maksimum 3.5-4 bin arası. Genişletmek için tıkla... Scyrox Xpunk 63 Pembe %60 Gaming Klavye Scyrox Xpunk Manyetik Gaming Klavye, manyetik switch yapısıyla son derece hassas ve hızlı tepki sunar. www.gaming.gen.tr
onurbugra1 dedi: Manyetik klavye alacağım. 2 seçenek arasında kaldım. Sizce hangisini alayım? 1- Wraith W60. 2- MCHOSE Ace 68 Air. Eğer bildiğiniz daha iyi bir klavye varsa önerilere açığım. Bütçe maksimum 3.5-4 bin arası. Genişletmek için tıkla... Scyrox Xpunk 63 Pembe %60 Gaming Klavye Scyrox Xpunk Manyetik Gaming Klavye, manyetik switch yapısıyla son derece hassas ve hızlı tepki sunar. www.gaming.gen.tr