cagan035 Picopat Katılım 6 Şubat 2025 Mesajlar 96 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2025 #1 Wraith W64 mouse pad kullanan var mı? Yüzeyinin kayganlığı nasıl? Düşük hassasiyet için uygun mudur? Steam PUBG için uygun mudur? Hassasiyetim 30 ve koldan oynuyorum.
Wraith W64 mouse pad kullanan var mı? Yüzeyinin kayganlığı nasıl? Düşük hassasiyet için uygun mudur? Steam PUBG için uygun mudur? Hassasiyetim 30 ve koldan oynuyorum.
GRKM DUMAN Decipat Ekipman Ustası Katılım 24 Ocak 2024 Mesajlar 3.337 Makaleler 2 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2025 #2 Çok yavaş bi mousepad denemez. Klasse longteng hızında aslında ama biraz daha iyi kontrol sağlıyor.
cagan035 Picopat Katılım 6 Şubat 2025 Mesajlar 96 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2025 #3 GRKM DUMAN dedi: Çok yavaş bi mousepad denemez. Klasse longteng hızında aslında ama biraz daha iyi kontrol sağlıyor. Genişletmek için tıkla... kendin kullandın mı hocam ikisinide
GRKM DUMAN dedi: Çok yavaş bi mousepad denemez. Klasse longteng hızında aslında ama biraz daha iyi kontrol sağlıyor. Genişletmek için tıkla... kendin kullandın mı hocam ikisinide
GRKM DUMAN Decipat Ekipman Ustası Katılım 24 Ocak 2024 Mesajlar 3.337 Makaleler 2 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2025 #4 cagan035 dedi: kendin kullandın mı hocam ikisinide Genişletmek için tıkla... Kullandım. Hem klasse longteng hemde W64 aktif elimde var.
cagan035 dedi: kendin kullandın mı hocam ikisinide Genişletmek için tıkla... Kullandım. Hem klasse longteng hemde W64 aktif elimde var.
cagan035 Picopat Katılım 6 Şubat 2025 Mesajlar 96 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2025 #5 GRKM DUMAN dedi: Kullandım. Hem klasse longteng hemde W64 aktif elimde var. Genişletmek için tıkla... tamamdır teşekkür ederim
GRKM DUMAN dedi: Kullandım. Hem klasse longteng hemde W64 aktif elimde var. Genişletmek için tıkla... tamamdır teşekkür ederim