Wraith W75 alınır mı?

W75 içinde türlü türlü şikayet konusu var. Neye güveneceğimi şaşırdım. Her ürünün ballandırıcısı var adını duyunca damlıyorlar hemen savunmaya.
Hocam bu forumda Gamepower/Rampage gibi markaların seveni bile var. Yani bir klavye alcaksanız %50 oranında iyi bir şey alcağınızı bilerek alın. Hele hele sponsorluk alan Youtuberların ballandıra ballandıra anlattıkları şeylerden bahsetmiyorum. Klavyelerde o biçim pahalı. Alıcaksanız eskiden custom çok önerilirdi. Onlarda gümrükte takılmaya başlandı. Ne yapcağımızı şaştık kaldık. Ben W75'de karar kıldım. Aldım bakalım gelmesini bekliyeceğim.

Benim ki bu gün kargoya çıktı bakalım gelince göreceğiz

Custom istiyordum gümrük vergi işleri yüzünden patladı zaten. Param olmadığı içinde değil emin ol bütçem bol istesem 20k ayırırım klavye için ama burada bana batan şey 20-30 dolara üretilen ürünlere bu paraları ödemek gümrük politikaları yüzünden vergisiydi aracısıydı diye hava parası ödemek, üzerine bu kadar hava parası ödediğim ürünlerde garanti, iade politikası vb avrupa ülkelerine kıyasla çok daha çöp.

Wraith şikayetlerine bakıyorum mesela ''poşeti eksik'' diye garanti reddetmişler, kabul edilemez bir şey bu. Tek kelimeyle kabul edilemez.

Klavye geldi kullanmaya başladım. İlk izlenimlerim gayet olumlu, ağırlık, stabilite, tuş hissiyatı gayet iyi.
Ctrl tuşu bozuk geldi. Direk değiştim içinden çıkanla. Onun dışında bir problem yaşamadım. Güzel bir yazım hassasiyeti oldu blue switch mekanik klavyeden sonra. Şanssızlık dışında bir de klavye dengeli değil sanırım mousepadin üstünde sorun yok ama düz masa yüzeyinde ufak bir fark olur yön tuşlarına basarken. 2-3 günlük deneyimlerim bunlar.

Denge konusunda yorum yapamıyorum hocam mousepad üzerinde kullanıyorum. Bozuk derken bildiğimiz ölü switch mi geldi? Kalibrasyon yapmayı denediniz mi?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…