Wraith W75 alınır mı?

Denge konusunda yorum yapamıyorum hocam mousepad üzerinde kullanıyorum. Bozuk derken bildiğimiz ölü switch mi geldi? Kalibrasyon yapmayı denediniz mi?
Tuşta yay sesi vardı. Basımı sertti ilk öyle fark ettim. Dikkatli dinleyince köşeden basınca yay sesi yoktu fakat tuşa tam ortadan basınca yay sesi geliyordu içinden. Sorun değil yanında gelen swithle direk değişimi sağladım zaten.

W75 alan arkadaşlar, son durum nedir? Memnun musunuz?

@304191
@Bloodless
@Camcı

Memnunum. Klavyenin iyisinden kötüsünden çok anlayan birisi değilim, önceki blue switch ile kıyaslıyorum ilk defa manyetik switch kullanıyorum, bunları göz önünde bulundurmanı tavsiye ederim.

Benim hem kafam rahatladı hemde tuşlara eskisi kadar sert basmam gerekmiyor. Tak çıkar ayarları gayet başarılı bu konuda kendilerine puan veriyorum forumda incelemelerde kalibrasyon yapmalısınız vb deniyor ben hiç gerek duymadım.

Snaptap falan çok umrumda değil böyle makroya yaklaşan şeyleri zaten etik bulmuyorum, eğer bu tür özellikler için soruyorsan başkalarına sorman daha mantıklı.

Hocam hala memnun musunuz bende almayı planlıyorum bazı yerlerde klavyede bazen tuslara basmıyor dendı yaşadınız mı bir de klavye İngilizce oldugu ıcın fazla sıkıntı cıkartıyor mu?

Klavye geldi kullanmaya başladım. İlk izlenimlerim gayet olumlu, ağırlık, stabilite, tuş hissiyatı gayet iyi.
Ne durumdasınız hocam? Bende aldım fakat alttaki konuda belirttiğim nedenlerden dolayı değişim yapmak yerine iade edip M1 alsam mı diye düşünüyorum.

Hocam bugün aldim hayirlisi bakalim umarim begenirim.

Abi bende alacağım almayı düşünüyorum daha doğrusu kullanım olarak nasıl memnun musunuz herkes bambaşka şeyler diyor içime çok sindi şekli şemali ondan dolayı almak istiyorum görüşlerinizi bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…