umudik Centipat Katılım 23 Temmuz 2024 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2025 #1 Wraith W75'e tape mod yapacagım ama arkasını nasıl açacagımı bilmiyorum.
MacBethad Hectopat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 1.068 Çözümler 6 30 Nisan 2025 #2 umudik dedi: Wraith W75'e tape mod yapacagım ama arkasını nasıl açacagımı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Yapabildiniz mi? Burada içi açılırsa garantisinin biteceğine dair bir konuşma geçiyor; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
umudik dedi: Wraith W75'e tape mod yapacagım ama arkasını nasıl açacagımı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Yapabildiniz mi? Burada içi açılırsa garantisinin biteceğine dair bir konuşma geçiyor; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
egemebb Hectopat Ekipman Ustası Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 5.111 Makaleler 3 Çözümler 15 Yer Antalya Kumsal Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Nisan 2025 #3 umudik dedi: Wraith W75'e tape mod yapacagım ama arkasını nasıl açacagımı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Keycaps ve switch çıkarman gerek. Sonra vidaları ardından PCB çıkarman gerekecek. Dikkat et geri toplayamayabilirsin.
umudik dedi: Wraith W75'e tape mod yapacagım ama arkasını nasıl açacagımı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Keycaps ve switch çıkarman gerek. Sonra vidaları ardından PCB çıkarman gerekecek. Dikkat et geri toplayamayabilirsin.