g3rman Femtopat Katılım 15 Mayıs 2025 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2025 #1 Wraith W75(5k TL)'i iade edip ATK Dragonfly A9 Ultra(3K TL)+FGG Madlions Mad68 (2.5k TL) almayı düşünüyorum, mantıklı mı?
Wraith W75(5k TL)'i iade edip ATK Dragonfly A9 Ultra(3K TL)+FGG Madlions Mad68 (2.5k TL) almayı düşünüyorum, mantıklı mı?
Xitana Centipat Katılım 8 Ocak 2025 Mesajlar 3.918 Makaleler 2 Çözümler 9 15 Mayıs 2025 #2 g3rman dedi: Wraith W75(5k TL)'i iade edip ATK Dragonfly A9 Ultra(3K TL)+FGG Madlions Mad68 (2.5k TL) almayı düşünüyorum, mantıklı mı? Genişletmek için tıkla... Mantıksız, ATK hakkında bilgim yok ama MAD68 kronik artı olarak da niye W75'i iade edip 2 tane daha alt segment klavye alacaksınız ki?
g3rman dedi: Wraith W75(5k TL)'i iade edip ATK Dragonfly A9 Ultra(3K TL)+FGG Madlions Mad68 (2.5k TL) almayı düşünüyorum, mantıklı mı? Genişletmek için tıkla... Mantıksız, ATK hakkında bilgim yok ama MAD68 kronik artı olarak da niye W75'i iade edip 2 tane daha alt segment klavye alacaksınız ki?
egemebb Hectopat Ekipman Ustası Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 5.193 Makaleler 3 Çözümler 16 Yer Antalya Kumsal Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Mayıs 2025 #3 g3rman dedi: Wraith W75(5k TL)'i iade edip ATK Dragonfly A9 Ultra(3K TL)+FGG Madlions Mad68 (2.5k TL) almayı düşünüyorum, mantıklı mı? Genişletmek için tıkla... W75'e o kadar para verileceğini sanmıyorum. Iade edip A9 Ultra ve Madlions'tan daha iyi şeyler alınabilir.
g3rman dedi: Wraith W75(5k TL)'i iade edip ATK Dragonfly A9 Ultra(3K TL)+FGG Madlions Mad68 (2.5k TL) almayı düşünüyorum, mantıklı mı? Genişletmek için tıkla... W75'e o kadar para verileceğini sanmıyorum. Iade edip A9 Ultra ve Madlions'tan daha iyi şeyler alınabilir.
g3rman Femtopat Katılım 15 Mayıs 2025 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2025 #4 Xitana dedi: Mantıksız, ATK hakkında bilgim yok ama MAD68 kronik artı olarak da niye W75'i iade edip 2 tane daha alt segment klavye alacaksınız ki? Genişletmek için tıkla... 2 adet klavye değil atk a9 ultra şu ana kablolu kablosuz 8khz veren f/p kaliteli bir mouse egemebb dedi: W75'e o kadar para verileceğini sanmıyorum. Iade edip A9 Ultra ve Madlions'tan daha iyi şeyler alınabilir. Genişletmek için tıkla... mesela ama fivem oyuncusu olduğum için strafe vs konularda rapidtap gibi özellikler önemli
Xitana dedi: Mantıksız, ATK hakkında bilgim yok ama MAD68 kronik artı olarak da niye W75'i iade edip 2 tane daha alt segment klavye alacaksınız ki? Genişletmek için tıkla... 2 adet klavye değil atk a9 ultra şu ana kablolu kablosuz 8khz veren f/p kaliteli bir mouse egemebb dedi: W75'e o kadar para verileceğini sanmıyorum. Iade edip A9 Ultra ve Madlions'tan daha iyi şeyler alınabilir. Genişletmek için tıkla... mesela ama fivem oyuncusu olduğum için strafe vs konularda rapidtap gibi özellikler önemli
egemebb Hectopat Ekipman Ustası Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 5.193 Makaleler 3 Çözümler 16 Yer Antalya Kumsal Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Mayıs 2025 #5 g3rman dedi: 2 adet klavye değil ATK A9 Ultra şu ana kablolu kablosuz 8KHz veren F/P kaliteli bir mouse Mesela ama FiveM oyuncusu olduğum için strafe vs konularda rapidtap gibi özellikler önemli Genişletmek için tıkla... Klavye özellikleri de önemli. 1K daha çıkar ise RS6 alabilirsin manyetik. W75'in PCB bana boş geliyor. 2 multiplexer var klavyede .
g3rman dedi: 2 adet klavye değil ATK A9 Ultra şu ana kablolu kablosuz 8KHz veren F/P kaliteli bir mouse Mesela ama FiveM oyuncusu olduğum için strafe vs konularda rapidtap gibi özellikler önemli Genişletmek için tıkla... Klavye özellikleri de önemli. 1K daha çıkar ise RS6 alabilirsin manyetik. W75'in PCB bana boş geliyor. 2 multiplexer var klavyede .