Wraith W75 iade edilip ATK Dragonfly A9 Ultra ve FGG Madlions Mad68 alınır mı?

g3rman

Femtopat
Daha fazla  
Wraith W75(5k TL)'i iade edip ATK Dragonfly A9 Ultra(3K TL)+FGG Madlions Mad68 (2.5k TL) almayı düşünüyorum, mantıklı mı?

Wraith W75(5k TL)'i iade edip ATK Dragonfly A9 Ultra(3K TL)+FGG Madlions Mad68 (2.5k TL) almayı düşünüyorum, mantıklı mı?

Mantıksız, ATK hakkında bilgim yok ama MAD68 kronik artı olarak da niye W75'i iade edip 2 tane daha alt segment klavye alacaksınız ki?

W75'e o kadar para verileceğini sanmıyorum. Iade edip A9 Ultra ve Madlions'tan daha iyi şeyler alınabilir.

Mantıksız, ATK hakkında bilgim yok ama MAD68 kronik artı olarak da niye W75'i iade edip 2 tane daha alt segment klavye alacaksınız ki?
2 adet klavye değil atk a9 ultra şu ana kablolu kablosuz 8khz veren f/p kaliteli bir mouse

W75'e o kadar para verileceğini sanmıyorum. Iade edip A9 Ultra ve Madlions'tan daha iyi şeyler alınabilir.
mesela ama fivem oyuncusu olduğum için strafe vs konularda rapidtap gibi özellikler önemli

2 adet klavye değil ATK A9 Ultra şu ana kablolu kablosuz 8KHz veren F/P kaliteli bir mouse

Mesela ama FiveM oyuncusu olduğum için strafe vs konularda rapidtap gibi özellikler önemli

Klavye özellikleri de önemli. 1K daha çıkar ise RS6 alabilirsin manyetik. W75'in PCB bana boş geliyor. 2 multiplexer var klavyede .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…