Anumusss Hectopat Katılım 17 Ocak 2023 Mesajlar 1.172 Makaleler 1 Çözümler 2 1 Ekim 2024 #1 Merhaba ışık geçiren keycaps arıyorum. Klavyem mavı renk.
Monarch Leviathan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 3.305 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer The Hearth of Turkey, Eskişehir 1 Ekim 2024 #2 Anumusss dedi: Merhaba ışık geçiren keycaps arıyorum. Klavyem mavı renk. Genişletmek için tıkla... W75 ledleri Güney'e bakıyor olması lazım. O yüzden side print ve gradient keycap bakabilirsiniz.
Anumusss dedi: Merhaba ışık geçiren keycaps arıyorum. Klavyem mavı renk. Genişletmek için tıkla... W75 ledleri Güney'e bakıyor olması lazım. O yüzden side print ve gradient keycap bakabilirsiniz.
Anumusss Hectopat Katılım 17 Ocak 2023 Mesajlar 1.172 Makaleler 1 Çözümler 2 1 Ekim 2024 #3 Monarch Leviathan dedi: W75 LED'leri güney'e bakıyor olması lazım. O yüzden side print ve gradient keycap bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bu uygun mudur Amazon.com.tr
Monarch Leviathan dedi: W75 LED'leri güney'e bakıyor olması lazım. O yüzden side print ve gradient keycap bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bu uygun mudur Amazon.com.tr
Hyperciaa Hectopat Katılım 18 Kasım 2022 Mesajlar 5.190 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Ankara/Çankaya Daha fazla Sistem Özellikleri Rtx 3060, i5 12500H Hp Victus. Aj159 Apex, Fun60 Max. Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2024 #4 Anumusss dedi: Bu uygun mudur Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Hocam 1600 TL'ye keycap alınmaz bence. AliExpress'ten en fazla 1000 TL'ye çözersiniz.
Anumusss dedi: Bu uygun mudur Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Hocam 1600 TL'ye keycap alınmaz bence. AliExpress'ten en fazla 1000 TL'ye çözersiniz.
Anumusss Hectopat Katılım 17 Ocak 2023 Mesajlar 1.172 Makaleler 1 Çözümler 2 3 Ekim 2024 #5 Monarch Leviathan dedi: W75 LED'leri güney'e bakıyor olması lazım. O yüzden side print ve gradient keycap bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam sence bu nasıl durur ve klavyeyle uyumulu mudur? Great Wave Of Kanagawa Shine Through PBT Keycaps 125 Keys Dye Sub Keycaps Cherry Profile for Cherry MX Switches Gaming Keyboard - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com
Monarch Leviathan dedi: W75 LED'leri güney'e bakıyor olması lazım. O yüzden side print ve gradient keycap bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam sence bu nasıl durur ve klavyeyle uyumulu mudur? Great Wave Of Kanagawa Shine Through PBT Keycaps 125 Keys Dye Sub Keycaps Cherry Profile for Cherry MX Switches Gaming Keyboard - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com
belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.390 Makaleler 3 Çözümler 20 3 Ekim 2024 #6 Anumusss dedi: Hocam sence bu nasıl durur ve klavyeyle uyumulu mudur? Great Wave Of Kanagawa Shine Through PBT Keycaps 125 Keys Dye Sub Keycaps Cherry Profile for Cherry MX Switches Gaming Keyboard - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Genişletmek için tıkla... Uyumluluğunu bilemem ama taksanız bile göz yorar bence, tabii sizin kararınız.
Anumusss dedi: Hocam sence bu nasıl durur ve klavyeyle uyumulu mudur? Great Wave Of Kanagawa Shine Through PBT Keycaps 125 Keys Dye Sub Keycaps Cherry Profile for Cherry MX Switches Gaming Keyboard - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Genişletmek için tıkla... Uyumluluğunu bilemem ama taksanız bile göz yorar bence, tabii sizin kararınız.
senseiendo97 Kilopat Katılım 8 Ekim 2018 Mesajlar 588 Çözümler 1 9 Ekim 2024 #7 Keycaps aldınız mı hocam?
Anumusss Hectopat Katılım 17 Ocak 2023 Mesajlar 1.172 Makaleler 1 Çözümler 2 9 Ekim 2024 #8 senseiendo97 dedi: Keycaps aldınız mı hocam? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam ılerıde whraıt ışık gecıren keycapsler cıkaracak onları beklıyorum.
senseiendo97 dedi: Keycaps aldınız mı hocam? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam ılerıde whraıt ışık gecıren keycapsler cıkaracak onları beklıyorum.
senseiendo97 Kilopat Katılım 8 Ekim 2018 Mesajlar 588 Çözümler 1 9 Ekim 2024 #9 Anumusss dedi: Hayır hocam ılerıde whraıt ışık gecıren keycapsler cıkaracak onları beklıyorum. Genişletmek için tıkla... Umarım çıkartır. Siyah modelini kullanıyorum gına geldi. Hiçbir şey gözükmüyor.
Anumusss dedi: Hayır hocam ılerıde whraıt ışık gecıren keycapsler cıkaracak onları beklıyorum. Genişletmek için tıkla... Umarım çıkartır. Siyah modelini kullanıyorum gına geldi. Hiçbir şey gözükmüyor.
Anumusss Hectopat Katılım 17 Ocak 2023 Mesajlar 1.172 Makaleler 1 Çözümler 2 9 Ekim 2024 #10 senseiendo97 dedi: Umarım çıkartır. Siyah modelini kullanıyorum gına geldi. Hiçbir şey gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Evet siyah modelınde oyle fakat almadan once bunu anlamanız gerekıyordur adı ustunde Stealth Black.
senseiendo97 dedi: Umarım çıkartır. Siyah modelini kullanıyorum gına geldi. Hiçbir şey gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Evet siyah modelınde oyle fakat almadan once bunu anlamanız gerekıyordur adı ustunde Stealth Black.