Arkadaşlar forumları okudum. Bazıları alınır/Bazıları alınmaz sıkıntı çıkarsa iade edemezsiniz diyorlar.
Sizce alınır mı? Başka klavye öneriniz var mı?
Boyut böyle olacak.
Red/Brown/White switch olabilir.
Bütçe maksimum 2000 - 4800 esneme çok olmaz.
Boyut böyle ya da TKL oalcak.
Sorun yaşatmasın.
Arkadaşlar forumları okudum. Bazıları alınır/Bazıları alınmaz sıkıntı çıkarsa iade edemezsiniz diyorlar.
Sizce alınır mı? Başka klavye öneriniz var mı?
Boyut böyle olacak.
Red/Brown/White switch olabilir.
Bütçe maksimum 2000 - 4800 esneme çok olmaz.
Boyut böyle ya da TKL oalacak.
Sorun yaşatmasın.
Kullanıcı deneyimini en üst seviyeye taşımayı hedefleyen AKKO, şimdi Türkçe dil desteği ile çok daha erişilebilir! Artık tüm menülere, ayarlara ve özelliklere anadilinizde ulaşabilir…
www.gaming.gen.tr
Manyetik switch olsa tadından yenmezdi fakat mekanik switch kullanıyor.
Eğer aldığın klavye rampage/gamepower gibi kötü ya da Çin malı markalarsa böyle sorunlar yaşaman normal. Hele hele kullanmadığın bir klavye ya da bilgin olmayan bir konuyla alakalı kötü yorum yapmanı doğru bulmuyorum.
Eğer aldığın klavye rampage/gamepower gibi kötü ya da Çin malı markalarsa böyle sorunlar yaşaman normal. Hele hele kullanmadığın bir klavye ya da bilgin olmayan bir konuyla alakalı kötü yorum yapmanı doğru bulmuyorum.