Wraith W75 klavye nasıl temizlenir?

ArdaH

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Abimin aşırı hor kullanması sonucu aylarca para biriktirerek aldığım Wraith W75 klavyemin ön kısmının iç tarafında her türlü kırıntı, toz, pislik oluşmuş durumda. Nasıl temizleyebilirim? Pek bir şey yapamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı sorunu bende yaşıyorum. Aylarca çalışıp aldığım sistemimi abim abur cubur yiyerek oyun oynadığı için berbat duruma getiriyor. Tek çözüm 2 haftada 1 klavye dış temizligi. 1 veya 2 ayda bir kez tuşlarla birlikte sıkı bir temizlik şart.

Edit: Temizlik içinse süngeri hafif nemlendirerek üstünden geçebilirsin. Ya da tek sprey asperox sıkarak onunla birlikte bir bez kullanarak iyice temizleyebilirsin.

Hocam benim fotoğrafta gösterdiğim kirler klavyenin içinde, o dış kasanın içinde. O sebeple silemedim ve erişemedim.

Bütün keycapsleri çıkartıp fotoğraf atar mısın?
Hocam klavyenin geri kalanını temizledim. Sadece belirttiğim bölümdeki kasanın içinde o pislikler var dışarıya nasıl çıkaracağımı bilmiyorum.

Onun için klavyenin içini açman lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…