C cerns Hectopat Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 60 24 Ekim 2024 #1 Merhaba, bugün bu klavyeyi kullanmaya başladım ve yazılımı birazcık bana karışık geldi. Snaptap özelliğini nasıl açacağımı bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Merhaba, bugün bu klavyeyi kullanmaya başladım ve yazılımı birazcık bana karışık geldi. Snaptap özelliğini nasıl açacağımı bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
WerBeastDu Kilopat Ekipman Ustası Zamanın Tanığı Katılım 29 Haziran 2019 Mesajlar 3.108 Çözümler 16 24 Ekim 2024 #2 PRCS kısmından hangi tuşlar ile snap tap olmasını istiyorsan ayarla ve PRCS aktif et. Son olarak keymap kısmından indir de.
PRCS kısmından hangi tuşlar ile snap tap olmasını istiyorsan ayarla ve PRCS aktif et. Son olarak keymap kısmından indir de.
C cerns Hectopat Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 60 24 Ekim 2024 #3 WerBeastDu dedi: PRCS kısmından hangi tuşlar ile snap tap olmasını istiyorsan ayarla ve PRCS aktif et. Son olarak keymap kısmından indir de. Genişletmek için tıkla... Tuşları girdikten sonra mod 0 1 2 3 çıkıyor hangisini seçmeliyim
WerBeastDu dedi: PRCS kısmından hangi tuşlar ile snap tap olmasını istiyorsan ayarla ve PRCS aktif et. Son olarak keymap kısmından indir de. Genişletmek için tıkla... Tuşları girdikten sonra mod 0 1 2 3 çıkıyor hangisini seçmeliyim
WerBeastDu Kilopat Ekipman Ustası Zamanın Tanığı Katılım 29 Haziran 2019 Mesajlar 3.108 Çözümler 16 24 Ekim 2024 #4 Model 0-1-2-3 ne farkı var bilmiyorum. Lakin 0 olunca snap tap çalışıyor.
C cerns Hectopat Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 60 24 Ekim 2024 #5 WerBeastDu dedi: Model 0-1-2-3 ne farkı var bilmiyorum. Lakin 0 olunca snap tap çalışıyor. Genişletmek için tıkla... dediklerini yaptım fakat olup olmadığını nasıl anlarım
WerBeastDu dedi: Model 0-1-2-3 ne farkı var bilmiyorum. Lakin 0 olunca snap tap çalışıyor. Genişletmek için tıkla... dediklerini yaptım fakat olup olmadığını nasıl anlarım
WerBeastDu Kilopat Ekipman Ustası Zamanın Tanığı Katılım 29 Haziran 2019 Mesajlar 3.108 Çözümler 16 24 Ekim 2024 #6 A ve D basılı tut. Sonrasında birini kaldır. Normalde A basılı tutarken D basıp bıraktıktan sonra A aktif olmaz. Lakin bu şekilde aktif oluyor.
A ve D basılı tut. Sonrasında birini kaldır. Normalde A basılı tutarken D basıp bıraktıktan sonra A aktif olmaz. Lakin bu şekilde aktif oluyor.
Ogsi Decapat Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 175 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2024 #7 hocam yazılımı nereden indirebilirim? edit: sitesindeymiş mb Son düzenleme: 24 Ekim 2024