Wraith W75 klavyenin büyük tuşları yapışık kalıyor

xacta

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Wraith W75 klavyesine sahibim. Büyük tuşlarda, Enter, Shift ve Backspace gibi tuşlarda yaylı bir sistem var ve içinde bir sıvı bulunuyor. Ancak sorunun bu olduğunu düşünmüyorum, çünkü Backspace tuşum basılı kalmıyorken Enter ve Shift tuşum bastıktan 1 saniye sonra geri çıkıyor. Ne yapacağımı anlamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Wraith W75 klavyesine sahibim. Büyük tuşlarda, enter, Shift ve backspace gibi tuşlarda yaylı bir sistem var ve içinde bir sıvı bulunuyor. Ancak sorunun bu olduğunu düşünmüyorum, çünkü backspace tuşum basılı kalmıyorken enter ve Shift tuşum bastıktan 1 saniye sonra geri çıkıyor. Ne yapacağımı anlamadım.

Switchlerini kutudan yedek çıkanlar ile.
Değiştir çıkmıyorsa farklı bir tuşların switchleriyle değiştir sorun devam ederse Wraith'e danışıp servise gönder.

Değiştir çıkmıyorsa farklı bir tuşların switchleriyle değiştir sorun devam ederse Wraith'e danışıp servise gönder.

Hocam onu da yaptım yedek switchle denedim gene aynı sorun var yani nasıl bir olay anlamadım switchten kaynaklancağını sanmıyorum ama gene denyeyim.

hocam switchten değilde yuvasına tam oturmadım ve sorunsuz çalışıy şuan ama iyice bastırıp yuvaya tam oturtursam gene aynı sorun yaşanıyor sizce ne yapayım değişim sağlarlarmı acaba

Hocam onu da yaptım yedek switchle denedim gene aynı sorun var yani nasıl bir olay anlamadım switchten kaynaklancağını sanmıyorum ama gene denyeyim.

Hocam switchten değil de yuvasına tam oturmadım ve sorunsuz çalışıy şu an ama iyice bastırıp yuvaya tam oturtursam gene aynı sorun yaşanıyor sizce ne yapayım değişim sağlarlar mı acaba?

Hocam W75 kullanmadığım için yapısını çok bilmiyorum. Bende farklı bir manyetik switch klavye var ama böyle bir sorun yaşamadım. Wraith'e danışın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı