Başlıktaki iki klavye arasinda kararsız kaldım. W75 hazır indirimdeyken almak istiyorum fakat Azoth da klavyenin sağ üstündeki ekran kısmı aşırı ilgimi çekiyor ve bu ozellige sahip bir klavye istiyorum, önerilere ve fikirlere açıgım.
Dogru soyluyorsunuz hocam fakat ekran şu anda ilgimi buyuk olcude cekiyor o yuzden ekranlilara yoneldim biraz istedigim gibi bir model bulamazsam W75 alacağım onun haricinde onerebileceginiz ekranli modleler var midir?
O bütçede Azoth en iyisi ama bende Darmoshark k8 kullanıyorum oda led ekranlı bir süre sonra ekran olduğunu bile unutuyorsun o yüzden W75 bence daha mantıklı.
İkisi bana kalırsa aynı klasmanda ürünler değiller, birisi hafif sikletse diğeri ağır siklet. Ağır siklet dediğim klavye Asus Azoth tabii ki. İkisi arasında tercih yapılacaksa ben Azoth'u öneririm.
O bütçede Azoth en iyisi ama bende Darmoshark K8 kullanıyorum oda LED ekranlı bir süre sonra ekran olduğunu bile unutuyorsun o yüzden W75 bence daha mantıklı.
Hocam kullandiginiz modele baktim açıkçası Azoth kadar ilgimi cekmedi zaten ikisi arasinda daglar kadar fark var bazi konularda ama yine de biraz daha arastirip oyle kararimi vereceğim teşekkür ederim.
Hocam kullandiginiz modele baktim açıkçası Azoth kadar ilgimi cekmedi zaten ikisi arasinda daglar kadar fark var bazi konularda ama yine de biraz daha arastirip oyle kararimi vereceğim teşekkür ederim.
İkisi bana kalırsa aynı klasmanda ürünler değiller, birisi hafif sikletse diğeri ağır siklet. Ağır siklet dediğim klavye ASUS Azoth tabii ki. İkisi arasında tercih yapılacaksa ben Azoth'u öneririm.