B Berk Ekin Decapat Katılım 4 Haziran 2023 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2025 #1 Merhaba, stabilizerleri lubelemek için klavyeyi sökmek istiyorum ama vida vs göremedim. Klavyede acaba zarar vermeden nasıl sökebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ağustos 2025
Merhaba, stabilizerleri lubelemek için klavyeyi sökmek istiyorum ama vida vs göremedim. Klavyede acaba zarar vermeden nasıl sökebilirim?
egemebb Hectopat Ekipman Ustası Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 5.179 Makaleler 3 Çözümler 16 Yer Antalya Kumsal Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Ağustos 2025 #2 Berk Ekin dedi: Merhaba, stabilizerleri lubelemek için klavyeyi sökmek istiyorum ama vida vs göremedim. Klavyede acaba zarar vermeden nasıl sökebilirim? Genişletmek için tıkla... Stabilizerler için sökmene gerek yok. Sadece switchi sök stabilizerli tuşların, ardından stabilizerlerin pin gibi şeyleri olacak onlara bastır ve çıkar.
Berk Ekin dedi: Merhaba, stabilizerleri lubelemek için klavyeyi sökmek istiyorum ama vida vs göremedim. Klavyede acaba zarar vermeden nasıl sökebilirim? Genişletmek için tıkla... Stabilizerler için sökmene gerek yok. Sadece switchi sök stabilizerli tuşların, ardından stabilizerlerin pin gibi şeyleri olacak onlara bastır ve çıkar.
B Berk Ekin Decapat Katılım 4 Haziran 2023 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2025 #3 ama stabilizerler pcb mount yani vidalı o yüzden pinlerinden sökemiyorum stabilizerleri maalesef