Rayken Femtopat Katılım 22 Kasım 2024 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2025 #1 Klavyemin keycapslerini pek begenmiyorum o yuzden W75 siyah modelinin keycapsleri gibi bir keycaps ariyorum. Bulamiyorum. Yardimci olur musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Mayıs 2025
Klavyemin keycapslerini pek begenmiyorum o yuzden W75 siyah modelinin keycapsleri gibi bir keycaps ariyorum. Bulamiyorum. Yardimci olur musunuz?
RyNx358 Decipat Ekipman Ustası Katılım 18 Temmuz 2024 Mesajlar 1.108 Makaleler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2025 #2 Rayken dedi: Klavyemin keycapslerini pek begenmiyorum o yuzden W75 siyah modelinin keycapsleri gibi bir keycaps ariyorum. Bulamiyorum. Yardimci olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Temu'da çok çeşit var aslında oradan nasıl bir tarzda istediğinize göre bulabilirsiniz.
Rayken dedi: Klavyemin keycapslerini pek begenmiyorum o yuzden W75 siyah modelinin keycapsleri gibi bir keycaps ariyorum. Bulamiyorum. Yardimci olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Temu'da çok çeşit var aslında oradan nasıl bir tarzda istediğinize göre bulabilirsiniz.
Rayken Femtopat Katılım 22 Kasım 2024 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2025 #3 Rapor RyNx358 dedi: Temu'da çok çeşit var aslında oradan nasıl bir tarzda istediğinize göre bulabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... evet temuya bi göz gezdirdim ama şimdi gelme süresi ve nasil geleceğini falan bilmiyorum ki temudan o tarz ürünleri alışveriş yapmış birisinin önerilerini tavsiyelerini almam gerek
Rapor RyNx358 dedi: Temu'da çok çeşit var aslında oradan nasıl bir tarzda istediğinize göre bulabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... evet temuya bi göz gezdirdim ama şimdi gelme süresi ve nasil geleceğini falan bilmiyorum ki temudan o tarz ürünleri alışveriş yapmış birisinin önerilerini tavsiyelerini almam gerek