kxy Hectopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 16.997 Makaleler 4 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2025 #11 Kairos_ dedi: Anladım hocam öncelikle çok teşekkür ederim yanıtlar için. Peki bana önerebileceğiniz uzun süre red switch kullanmış birini tatmin edebilecek 70 bir klavye önerebilir misiniz yine hot-swap olan? Genişletmek için tıkla... Yukarida attigim Furycube eger butcen 5000 bandinu zorlayabiliyorsa mukemmel olur. Zorlayamiyorsan: AKKO MONSGEEK M1 V5-SP VIA Black Gradiant RGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye MONSGEEK M1 V5-SP, modern tasarımı gelişmiş işlevsellikle birleştiren mekanik bir klavyedir. www.gaming.gen.tr
Kairos_ dedi: Anladım hocam öncelikle çok teşekkür ederim yanıtlar için. Peki bana önerebileceğiniz uzun süre red switch kullanmış birini tatmin edebilecek 70 bir klavye önerebilir misiniz yine hot-swap olan? Genişletmek için tıkla... Yukarida attigim Furycube eger butcen 5000 bandinu zorlayabiliyorsa mukemmel olur. Zorlayamiyorsan: AKKO MONSGEEK M1 V5-SP VIA Black Gradiant RGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye MONSGEEK M1 V5-SP, modern tasarımı gelişmiş işlevsellikle birleştiren mekanik bir klavyedir. www.gaming.gen.tr