Wraith W75 V2 alınır mı?

• Konuyu başlatan kaccuka
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 384
Gateron varken ve bu kadar secenek yokken alinabilirdi zaten. PCB ise plastikle alakasiz, klavyenin anakarti gibi dusun. W75 32K scanrate verirken attigim jet 75 128k veriyor. Switch olatakta yine fazkasiyla iyi Kailh Magnetic God neredeyse Gateron Jade Pro ile denk oldukca ust seviye bir switch. Elindeki klavyeden de iyi bir switche sahip yani. Yalitim olarak daha iyi W75 sadece. Daha uyguna Jet 75 daha alinabilir kisaca suan elindeki klavyeden bile.
Bunları biliyorum. Ben sessizlik ve yalıtımı için aldım. Sessizlik ve yalıtım en önemlisi. Yoksa zaten herhangi sessiz 10 yıl öncesindeki switch bile iş görüyor. Artık kötü switch yok. Sessizlik önemli.

Bunları biliyorum. Ben sessizlik ve yalıtımı için aldım. Sessizlik ve yalıtım en önemlisi. Yoksa zaten herhangi sessiz 10 yıl öncesindeki switch bile iş görüyor. Artık kötü switch yok. Sessizlik önemli.

Ses isteyen kişi mekanik alır manyetik degil, hala cok geride manyetikler bu konuda. Ayriyeten manyetik bir klavyeye nasil sessiz switch takacaksın 🙂.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı