Wraith W75 V2 alınır mı?

Bütçe
4000-4500

Oyuncu12345

Decapat
Daha fazla  
Merhaba bütçem 4000-4500 arası genelde hikayeli oyunlar oynuyorum fazla rekabetçi oyun oynamıyorum sizce alınır mı bu klavye?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba bütçem 4000-4500 arası genelde hikayeli oyunlar oynuyorum fazla rekabetçi oyun oynamıyorum sizce alınır mı bu klavye?

Manyetik şart değilse mekanik klavyelerede bakabilirsiniz ama en iyi olan yine de manyetik yüzde kaçlık klavye arıyorsunuz?

Yüzde 75 ve üstü bir şey almak istiyorum

Açıkçası manyetik mekanik farkını bilmiyorum pek klavyenin tasarımını falan çok beğendim o yüzden almak istiyorum aslında

Yüzde 75 ve üstü bir şey almak istiyorum

Açıkçası manyetik mekanik farkını bilmiyorum pek klavyenin tasarımını falan çok beğendim o yüzden almak istiyorum aslında
Biraz daha çıkar mı bütçe?

Yüzde 75 ve üstü bir şey almak istiyorum.

Açıkçası manyetik mekanik farkını bilmiyorum pek klavyenin tasarımını falan çok beğendim o yüzden almak istiyorum aslında.

Manyetik ne kadar basarsan o kadar gidiyor oyun kolu ile aynı mantık ve masaya falan vurunca algılıyor mekanikten farkı bunlar ve W75 bütçenize göre iyi gibi manyetik arıyorsanız. mekanik isterseniz az önce @muratscd nin önerdiklerine bakabilirsiniz.

Hocam setup full koyu renk masa dahil o yüzden koyu renk bir şey almak istiyorum

Hocam setup full koyu renk masa dahil o yüzden koyu renk bir şey almak istiyorum

Bu klavyelerin çoğunda Türkçe karakter yok sanırım. Ö, I, ü falan. Alanların hepsi İngilizcemi ilteşim kuruyor cidden merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…