Wraith W75 V2 [BBL Edition] VS Wraith W60

Vigo

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
CPU:RYZEN 5 7500F
RAM:32GB 6000 MHZ DDR5
GPU: RX 6600
ANAKART: ASROCK A620M
SSD: HP EXP900 250GB
SSD2: APACER AS340 240GB
HDD:7200RPM 500GB
PSU: DEEPCOOL PK550D
Selamlar, başlıkta da görüldüğü üzere aralarındaki fark nedir? Sadece takımdan dolayı mı bu fiyat farkı?

Alacaksan normal W75 al. Bunlar yeni olduğu için kronik sorun var mı bilinmiyor bir de switchler farklı galiba.

Hayır. W75 de çok daha kaliteli switchler ve çok daha iyi bir PCB kalitesi var.
W60'da ise ortalama bir switch var ve fazla iyi bir PCB kalitesi yok.
O eski w75'ti bu yeni olan v2 diye geçiyor. Switchler falan aynı. Bence BBL Edition limited olduğu için pahalı. Yeni v2 limited olmayan versiyonlar stoğa girince fiyatın düşüceğini düşünüyorum çünkü eski w75, şu anki BBL Edition'dan daha pahalıya satılıyordu. Aynı fiyata çıkarmak mantıklı olmaz.

Bu fiyata manyetik switch olduğu için almayı düşünüyorum şuan halihazırda vgn v87 pro kullanıyorum

BBL versiyonda Wraith'in kendi yeni tasarladığı Flow switchler var henüz daha yeni W60 dada aynı switchler mevcut bu klavyeler henüz yeni olduğu için alınması biraz risk çünkü henüz bir tanıtımı yok bildiğim kadarıyla deneyimleyen fazla kişide yok yani bundan sebep düz W75 alman daha sağlıklı olur diye düşünüyorum.

BBL versiyonda Wraith'in kendi yeni tasarladığı Flow switchler var henüz daha yeni W60 dada aynı switchler mevcut bu klavyeler henüz yeni olduğu için alınması biraz risk çünkü henüz bir tanıtımı yok bildiğim kadarıyla deneyimleyen fazla kişide yok yani bundan sebep düz W75 alman daha sağlıklı olur diye düşünüyorum.

Düz V75 stokta kalmamış galiba o zaman beklemek en mantıklısı.

Yakında gelir hocam ön sipariş açarlar bende kullanıyorum W75 memnunum.

Black versiyonu stoğa girmiş hocam bakmak istersen.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı