Wraith W75 vs Dermoshark Top 75 HE

vic0lit

Hectopat
Daha fazla  
Şu an Redragon K552-2 kullanıyorun lakin switchlerinde sıkıntılar çıkmaya başladı uzun süre kullandım ve artık değiştirmeye karar verdim. Bu iki klavye arasında kaldım. Aslında tasarım açısından Dermoshark bana daha iyi gibi geliyor ama switch açısından falan hangisi daha uygun olur? Veya daha iyi bir klavye önerileriniz varsa bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Hocam TOP 75 HE, düz TOP 75'in aynısı zaten. Malzeme kalitesi için klavyeyi alıp sağa sola fırlatıp yumruklayarak oynamıyorsan çok önemli değil. Sağlam bir plastik malzemeden üretilmiş. Ama W75'e nazaran Gasket Mount yerine Top Mount yapıda. Sesini soracak olursanız W75 ile aynı diyebilirim. Yeterli ve tatmin edici bir tokluğu var. Kendin ayrıyeten tape ve foam mod yaparsan zaten üst seviyeye çıkıyor hissiyatı ve sesi. W75 8000 Hz desteklerken TOP 75 HE 1000 Hz. W75 sadece kablolu diğeri üç modlu. Ha Discord üzerinden yapılan yorumlarda bazı W75 modellerinde yazılım güncellemesi nedeniyle tuşlarda algılamama gibi sorunlar varmış. Ama düzeltilir zaten böyle ufak tefek sorunlar. Ben TOP 75 HE modelini kullanıyorum. W75'e göre daha hesaplı diye almıştım. Memnun muyum dersen keycaps harici her şeyinden memnunum klavyenin. Keycapsleride Wraith keycap alıp taktım. Bu yazdıklarıma göre düşünüp karar verebilirsin hocam. TOP 75 HE de stokları bitmiş durumda şu an.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı