saliher3n Hectopat Katılım 12 Temmuz 2022 Mesajlar 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2025 #1 Merhaba klavye alacağım bütçem bu ikisinin fiyatlarında. İkisi arasında kaldım. Aslında kablosuz istiyorum ama W75 de hoşuma gitti. Başka önerileriniz varsa onlara da açığım. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Şubat 2025
Merhaba klavye alacağım bütçem bu ikisinin fiyatlarında. İkisi arasında kaldım. Aslında kablosuz istiyorum ama W75 de hoşuma gitti. Başka önerileriniz varsa onlara da açığım.
AdaBagcibasi Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Dikkatin Takdire Şayan! Satranç Şampiyonu Tecrübeli Moderatör İndirim Avcısı Katılım 15 Haziran 2021 Mesajlar 5.250 Makaleler 13 Çözümler 93 Yer Edirne Daha fazla Sistem Özellikleri -Anakart- ASUS Prime B650M-R -CPU- AMD Ryzen 5 7500F -Soğutma- Thermalright Phantom Spirit 120 SE -GPU- Zotac RTX 4070 Super -RAM- Patriot Viper Venom DDR5 6000 Mhz CL30 -SSD- Samsung 970 EVO Plus 1 TB M.2 SSD Kioxia Exceria Plus 500 GB M.2 SSD -Kasa- Corsair 3000D 650W -Monitör- Lenovo Legion Y27-30 Viewsonic VX2780J-2K 27” Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 17 Şubat 2025 #2 Monsgeek V5'in Piano switchli halini öneririm. Çok tatmin edici bir sesi var.
saliher3n Hectopat Katılım 12 Temmuz 2022 Mesajlar 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2025 #3 AdaBagcibasi dedi: Monsgeek V5'in Piano switchli halini öneririm. Çok tatmin edici bir sesi var. Genişletmek için tıkla... Link varsa atabilir misiniz hocam? Gaming.gen.tr adresinde bulabildim bir tek. Orada da farklı switch kullaniliyor.
AdaBagcibasi dedi: Monsgeek V5'in Piano switchli halini öneririm. Çok tatmin edici bir sesi var. Genişletmek için tıkla... Link varsa atabilir misiniz hocam? Gaming.gen.tr adresinde bulabildim bir tek. Orada da farklı switch kullaniliyor.
Teacher80 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2019 Mesajlar 7.176 Makaleler 5 Çözümler 29 17 Şubat 2025 #4 Glorious GMMK3 HE %75 kullanıyorum, tavsiye ederim. Bu fiyata bulunmaz, normalde 6000 TL bandında. Şu an çok uygun, stok bitmeden alın derim: Amazon.com.tr Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Kalite olarak önerdiklerinizin çok üstünde bir klavye.
Glorious GMMK3 HE %75 kullanıyorum, tavsiye ederim. Bu fiyata bulunmaz, normalde 6000 TL bandında. Şu an çok uygun, stok bitmeden alın derim: Amazon.com.tr Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Kalite olarak önerdiklerinizin çok üstünde bir klavye.
AdaBagcibasi Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Dikkatin Takdire Şayan! Satranç Şampiyonu Tecrübeli Moderatör İndirim Avcısı Katılım 15 Haziran 2021 Mesajlar 5.250 Makaleler 13 Çözümler 93 Yer Edirne Daha fazla Sistem Özellikleri -Anakart- ASUS Prime B650M-R -CPU- AMD Ryzen 5 7500F -Soğutma- Thermalright Phantom Spirit 120 SE -GPU- Zotac RTX 4070 Super -RAM- Patriot Viper Venom DDR5 6000 Mhz CL30 -SSD- Samsung 970 EVO Plus 1 TB M.2 SSD Kioxia Exceria Plus 500 GB M.2 SSD -Kasa- Corsair 3000D 650W -Monitör- Lenovo Legion Y27-30 Viewsonic VX2780J-2K 27” Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 17 Şubat 2025 #5 saliher3n dedi: Link varsa atabilir misiniz hocam? Gaming.gen.tr adresinde bulabildim bir tek. Orada da farklı switch kullaniliyor. Genişletmek için tıkla... GamingGen'de satılan beyaz ve siyah olanı Piano switchli olan. AKKO MONSGEEK M1 V5 Contour Lines White RGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye MONSGEEK M1 V5, tuhaf tasarımı gelişmiş işlevsellikle birleştiren mekanik bir klavyedir. www.gaming.gen.tr
saliher3n dedi: Link varsa atabilir misiniz hocam? Gaming.gen.tr adresinde bulabildim bir tek. Orada da farklı switch kullaniliyor. Genişletmek için tıkla... GamingGen'de satılan beyaz ve siyah olanı Piano switchli olan. AKKO MONSGEEK M1 V5 Contour Lines White RGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye MONSGEEK M1 V5, tuhaf tasarımı gelişmiş işlevsellikle birleştiren mekanik bir klavyedir. www.gaming.gen.tr
saliher3n Hectopat Katılım 12 Temmuz 2022 Mesajlar 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2025 #6 Teacher80 dedi: Glorious GMMK3 HE %75 kullanıyorum, tavsiye ederim. Bu fiyata bulunmaz, normalde 6000 TL bandında. Şu an çok uygun, stok bitmeden alın derim: Amazon.com.tr Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Kalite olarak önerdiklerinizin çok üstünde bir klavye. Genişletmek için tıkla... Değerlendireceğim çok teşekkürler. AdaBagcibasi dedi: GamingGen'de satılan beyaz ve siyah olanı Piano switchli olan. AKKO MONSGEEK M1 V5 Contour Lines White RGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye MONSGEEK M1 V5, tuhaf tasarımı gelişmiş işlevsellikle birleştiren mekanik bir klavyedir. www.gaming.gen.tr Genişletmek için tıkla... Evet az önce gördüm yeni fark ettim.
Teacher80 dedi: Glorious GMMK3 HE %75 kullanıyorum, tavsiye ederim. Bu fiyata bulunmaz, normalde 6000 TL bandında. Şu an çok uygun, stok bitmeden alın derim: Amazon.com.tr Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Kalite olarak önerdiklerinizin çok üstünde bir klavye. Genişletmek için tıkla... Değerlendireceğim çok teşekkürler. AdaBagcibasi dedi: GamingGen'de satılan beyaz ve siyah olanı Piano switchli olan. AKKO MONSGEEK M1 V5 Contour Lines White RGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye MONSGEEK M1 V5, tuhaf tasarımı gelişmiş işlevsellikle birleştiren mekanik bir klavyedir. www.gaming.gen.tr Genişletmek için tıkla... Evet az önce gördüm yeni fark ettim.