Wraith W75 vs ROG Strix Scope II 96 Wireless

Bütçe
6000

saitamaGO

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 5600X / ASUS Radeon RX 6700 XT DUAL 12GB OC / 16GB RAM / 1 TB M.2 SSD
Genellikle oyun amaçlı kullanmayı düşünüyorum. Fakat kablosuz olma özelliği de aklımı çeliyor biraz. hangisi mantıklı olur bu ikisi arasında?

Genellikle oyun amaçlı kullanmayı düşünüyorum. Fakat kablosuz olma özelliği de aklımı çeliyor biraz. Hangisi mantıklı olur bu ikisi arasında?

W75. kablosuz olması aklını çelmesin gecikmesi yok denecek kadar az.

6-7 k arası çıkabilirim sorun olmaz. Fakat hangisi burada mantıklı olur emin olamadım. Satış sonrası destek konusunda ne düşünüyorsunuz bu 2 klavye markası için?

6-7 k arası çıkabilirim sorun olmaz. Fakat hangisi burada mantıklı olur emin olamadım. Satış sonrası destek konusunda ne düşünüyorsunuz bu 2 klavye markası için?

Yani ASUS tabii ki destek olarak cok daha iyi bir marka, pandemi zamani farem bozulmustu, garantiye gonderdim bana cok daha ust seviye olan bir modelini gonderdiler aynisini gondermek yerine.

Wraith konusunda bir şey soyleyemem bir deneyimim olmadi. Ancak 6-7k ya ben Apex Pro TKL oneririm hocam şu an Amazon'da 6600 TL. Ben bunun mini versiyonunu da kullandim şu anda da asagida attigim linkteki versiyonunu kullanıyorum cok memnunum.

Bu arada dikkatli olun ASUS klavyede 2 farkli switch var, birinde tuslar ABS kaplamali geliyor, digerinde PBT ancak Türkiye'de PBT versiyonu yok diye biliyorum.

Evet onu duymuştum. PBT versiyonunu bulmam mümkün mü peki hocam? Bu onu almama engel olabilecek düzeyde bir sorun mudur bir de?

Evet onu duymuştum. PBT versiyonunu bulmam mümkün mü peki hocam? Bu onu almama engel olabilecek düzeyde bir sorun mudur bir de?
bir de bana türkçe destekli keycaps gerekiyor. ofis programları kullanıyorum cok fazla.

Bir de bana Türkçe destekli keycaps gerekiyor. Ofis programları kullanıyorum cok fazla.

Vallahi hocam PBT versiyonu yok diye biliyorum Türkçe olarak. Sadece İngilizce versiyonunda PBT var

Ben de hem manyetik veya optik switcli olup hem de Türkçe klavye istiyordum ancak boyle bir secenek yok, maalesef bilindik markalarin İngilizce klavyelerini alip turkce key cap almak. Ancak dikkat edin her keycap her klavyeye olmuyor

Son düzenleme:
anladım teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…