Wraith W75 vs SteelSeries Apex Pro Mini

0Valkyrie0

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, daha önce birçok kez benzeri konular açılmış, ancak bu iki klavye arasında kaldım. Araştırmalarıma göre Wraith W75 gerçekten daha üstün bir klavye gibi gözüküyor, ancak Wraith sitesi ve satış sonrası ilgilenmemeleri (iade politikaları vb. sorunları olsun) ile birçok şikayet duydum. Bu yüzden pek emin olamıyorum. SteelSeries'e geldiğimizde ise belirli bir kalitesi olduğunu, Omnipoint Switch'lerinin Wraith'in Switch'leri kadar iyi olmasa da iyi olduğunu duydum ve en azından Amazon vb. sitelerde satıldığı için daha güvenilir olduğunu düşünüyorum. Sizce ne yapmalıyım? Başka klavye önerileriniz varsa paylaşırsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Wraith tabi ki.

İlla Rapid trigger bir klavye arıyorsan bu attığıma bakabilirsin.

Onun dışında Wraith kendi ürünleri için diğer ithal ettikleri ürünlere göre daha iyi bir garanti hizmeti sunuyorlar zaten. W75'te taş gibi klavye.

Hocam Apex Pro mini kullanıyorum malzeme kalitesi pek iyi değil, switch kalitesi epey iyi sorularınız varsa sorabilirsiniz.

Hocam Apex Pro Mini kullanıyorum malzeme kalitesi pek iyi değil, switch kalitesi epey iyi sorularınız varsa sorabilirsiniz.

Klavyeyi Trendyol satıcısından mı aldınız? Piyasaya göre fiyatı epey düşük gözüküyor, alan kişilerden bazıları sorunlarla karşılaşmış. Kronik sorunlu olduğu için fiyatının düşük olduğu gibi şeyler yazmışlar, bunlar dışında çok kablosuz olarak kullanacağımı düşünmüyorum ancak kablosuz kullanım süresi hakkında bilgi verirseniz sevinirim.

Hocam hem markayı hem siteyi ilk defa duydum ama fiyatı aynı özellikteki rakiplerine göre çok uygun görünüyor klavye ihtiyacım olsa muhtemelen bunu alırdım.

W75 malzeme kalitesi olarak daha iyi. Ama Steelseriesin Omni switchler bir tık daha hassas. Ben olsam W75 alırım. Şu anda Apex Pro Tkl kullanıyorum sorun varsa alırım yazılımı falan çok iyi.

Hocam trendyol satıcısından aldım kronik sorun mevzusu doğu sanırım ama bana bahsedilen sorunlardan birisi denk gelmedi, kablosuz kullanımı başarısız rgb açıkken, net bir ölçüm tabi yapmadım ama 30 saat civarı diye düşünüyorum. RGB kapalı 70-80 saat görür heralde. Saatler biraz sallama oldu ben size şöyle söyleyeyim, tam şarjda 8-9 gün gidiyor ancak benim günlük ortalama kullanım sürem çok yüksek değil.
Fikir olması açısından:
Kablosuz bağlantı kalitesi: 10/10
Malzeme kalitesi: 7/10
Switch kalitesi: 10/10
Switch ses yüksekliği: 5/10
Ses tokluğu: 7/10, tape mod ile 8/10
Ses güzelliği (göreceli): 7.5/10
Batarya süresi: 5/10

Bu arada Wraith W75 kronik sorun olarak daha zengin değil mi? Bir konuda okumuştum, kendi kendine basmalardan bahsediliyordu. Çocuğun teki de vatanı savunur gibi Wraith klavyeyi savunuyordu . Muhtemelen algı yapmak için forumlara kendi çalışanlarını sokan bir Türk firması. Bana pek güvenilir gelmiyor Wraith, özellikle YouTube üzerinden bakarsanız Wraith'te satılan ürünlere, birkaç tane fonladığı kanal var, her videonun başlığı "*en iyi mouse olabilir mi?" veya " en iyi klavye olabilir mi?" manipüle etme odaklı firmaları sevmem. Kendilerinden bir şey alacaksan da yurt dışı piyasası olan ve tanınmış bilinmiş ürünlerden seçmeni öneririm. Wraith W75 ne yahu

Son düzenleme:
Ben ucuz diye Apex Pro almıştım şu anda olsa W75 alırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…