Hocam Trendyol satıcısından aldım kronik sorun mevzusu doğu sanırım ama bana bahsedilen sorunlardan birisi denk gelmedi, kablosuz kullanımı başarısız RGB açıkken, net bir ölçüm tabii yapmadım ama 30 saat civarı diye düşünüyorum. RGB kapalı 70-80 saat görür herhalde. Saatler biraz sallama oldu ben size şöyle söyleyeyim, tam şarjda 8-9 gün gidiyor ancak benim günlük ortalama kullanım sürem çok yüksek değil.
Fikir olması açısından:
Kablosuz bağlantı kalitesi: 10/10
Malzeme kalitesi: 7/10
Switch kalitesi: 10/10
Switch ses yüksekliği: 5/10
Ses tokluğu: 7/10, tape mod ile 8/10
Ses güzelliği (göreceli): 7.5/10
Batarya süresi: 5/10
Bu arada Wraith W75 kronik sorun olarak daha zengin değil mi? Bir konuda okumuştum, kendi kendine basmalardan bahsediliyordu. Çocuğun teki de vatanı savunur gibi Wraith klavyeyi savunuyordu
. Muhtemelen algı yapmak için forumlara kendi çalışanlarını sokan bir Türk firması. Bana pek güvenilir gelmiyor Wraith, özellikle YouTube üzerinden bakarsanız Wraith'te satılan ürünlere, birkaç tane fonladığı kanal var, her videonun başlığı "
*en iyi mouse olabilir mi?" veya " en iyi klavye olabilir mi?" manipüle etme odaklı firmaları sevmem. Kendilerinden bir şey alacaksan da yurt dışı piyasası olan ve tanınmış bilinmiş ürünlerden seçmeni öneririm. Wraith W75 ne yahu