Wraith W75 vs SteelSeries Apex Pro Mini

Gerçekten sizin de söylediğiniz gibi düşünüyorum. Wraith W75 her ne kadar kağıt üzerinde benzer fiyattaki ürünlere göre çok daha üstün gözükse de gerek iade politikaları gerek de fonladığı içerik üreticileri yüzünden insanı korkutuyor. Kendi sitelerinde sadece 5 yıldız yoruma izin veriyorlar diğer tüm yorumları siliyorlar. Keşke Amazon, Trendyol gibi yerlerde satış yapsalar. Kendi ürünlerinin eleştirilmesiyle barışık olmayan bir marka gibi geliyor. Ürünlerini de sponsoru olmayan hiçbir içerik üreticisinin incelememesi garip geliyor. Örneğin SS veya benzeri markaları inceleyen içerik üreticileri klavyeyi ne kadar beğense de eksi yönlerini de sayıyor. Wraith W75 ne kadar mükemmel bir klavyeyse kimsenin eksi bir yönünden bahsettiğini görmedim(!)

Muhtemelen Apex Pro Mini tarafında şansımı deneyeceğim. Sorunlu bir şekilde elime ulaşmaz umarım. (en azından sorun olursa Trendyol'un iade alabileceğini düşünüyorum Wraith'ın aksine)
İlginiz için teşekkür ederim.

Ne demek hocam. Trendyol satıcılı prime mini wireless almıştım 6. ayında kablosu temassızlık yapmaya başladı, hiç problem yaşamadan ürünü geri kargolayıp 15 günde tam para iadesi aldım, kimseyle muhattap bile olmadım o konuda içiniz rahat olsun. Bu arada bence tkl klavye bakın ben hala youtube'da ömer baba sahnelerini atlarken ok tuşlarının eksikliğini çekiyorum. %60 e-spor derecesinde oyun oynamıyorsanız pek çekilecek çile değil. Hatta kendi klavyemi satıyorum bu yüzden belki forumun ikinci el bölümünde görmüşsündür

Benim elime her ikisi de geçti şöyle açıklamam gerekirse,

SteelSeries berbat bir durumda switchler olsun yazılım olsun özellikle de batarya konusunda boşa yapılmış neredeyse RGB'ler açık kaldığında 1 günlük kullanımda bile bitiyordu Rapid trigger ile ben sizin yerinizde olsam şu an kampanya da varken W75'e yönelirim hem 700 TL kupon hem İyzico ile 1klık geri ödeme veriyor bence W75 tercih edilmeli.

Kiminle konuşuyorsunuz hocam? Benim mesajımı alıntılamışsınız.
Dediğiniz mesajı. Apex Pro teknik olarak daha kötü W75den. Bende Apex Pro alma sebebimi söyledim. W75i bu arada kullandınız mı bilmiyorum ama cidden güzel klavye.

Steelseriesin yazılımı kesinlikle daha kolay.

Dediğiniz mesajı. Apex Pro teknik olarak daha kötü W75'ten. Bende Apex Pro alma sebebi mi söyledim. W75i bu arada kullandınız mı bilmiyorum ama cidden güzel klavye.

SteelSeries'in yazılımı kesinlikle daha kolay.

Hocam kelimelerden çok tasarruf ediyorsunuz ondan yanlışlıkla beni alıntıladınız sandım Güzeldir hocam kötü demedim ki ben. Kronik sorunlu diye okudum o kadar, hiç denemediğim bir klavye hakkında net bir yorum yapamam zaten. Esas sıkıntı Wraith ne yani Wraith ne zamandır marka bilmediğimden soruyorum. Ürünlerini inceleyen de neredeyse kimse yok zaten, inceleyenler de Wraith indirim kodu bırakıyor aşağıya sponsorlu yani. Şahsi düşüncem Çin'de 10-15 dolara yaptırıp etiket basıp Türkiye'de 110 dolara satıyorlar. Onun yerine yine Wraith üzerinden yabancı bağımsız kaynaklardan onaylanmış gerçek markalı klavyeler de alınabilir, ben oraya parmak basmak istemiştim esasen. Siteden ben de fare aldım mesela rtings üzerinde razer viper v3 prodan sonraki en iyi fare idi aldığım mouse, global olarak geçerli bi fareye para verdim yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…