Wraith W75 vs VGN A75 hall effect klavye

Kryhis

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, başlıkta da olduğu gibi Wraith W75 ve VGN A75 klavyeler arasında kaldım. Sizce hangisini almak daha mantıklıdır?

Bu fiyatlara yakın başka alınabilinecek manyetik switch hall effect, Rapid trigger özellikli klavyeler var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
VGN'i bilmiyorum ama ben İyzico kampanyasıyla Wraith W75 söyledim ve bugün geldi. Uzun kullanımda ne olur bilmiyorum ama inanılmaz kaliteli. Sesi Custom klavye yapmışsın gibi. Stabilizerlar çok iyi iş çıkarıyor bu yüzden büyük tuşlarda gereksiz çınlamalar yok. W75 almak isteyen herkese öneririm. Stealth Black almak istiyorsan tuşlar hiç gözükmüyor bildiğin simsiyah klavye. Öyle bir şey yapmışlar ki ışık altında bile gözükmüyor haberin olsun.

VGN'i bilmiyorum ama ben İyzico kampanyasıyla Wraith W75 söyledim ve bugün geldi. Uzun kullanımda ne olur bilmiyorum ama inanılmaz kaliteli. Sesi Custom klavye yapmışsın gibi. Stabilizerlar çok iyi iş çıkarıyor bu yüzden büyük tuşlarda gereksiz çınlamalar yok. W75 almak isteyen herkese öneririm. Stealth Black almak istiyorsan tuşlar hiç gözükmüyor bildiğin simsiyah klavye. Öyle bir şey yapmışlar ki ışık altında bile gözükmüyor haberin olsun.
3000 tlye kadar önerebileceğin klavye var mı tok sesli akko modellerine baktım ama bunu buldum Akko 5087S QMK Monet’s Pond Mekanik Klavye

Eğer oyun oynuyorsan mekanik klavye önermem öncelikle. Sonuçta sürekli alınan cihazlar değiller o yüzden en yeni donanıma sahip olmak adına manyetik switchli klavyeler daha mantıklı bir seçim olacaktır bence senin için. Benim bildiğim ulugames madlions mad60he satıyor manyetik switchli bulabildiğim en ucuz manyetik switchli klavye buydu. Fakat ne kadar iyidir bilmiyorum. Oyun oynamıyorsan mekanik klavye istiyorsan en iyi seçenek bence VGN V87 Pro, sesi inanılmaz tok ama Akko'lar da üzmez gayet kaliteli bir marka. YouTube'dan seslerini dinleyebilirsin merak ettiğin klavyenin.

Eğer oyun oynuyorsan mekanik klavye önermem öncelikle. Sonuçta sürekli alınan cihazlar değiller o yüzden en yeni donanıma sahip olmak adına manyetik switchli klavyeler daha mantıklı bir seçim olacaktır bence senin için. Benim bildiğim ulugames madlions mad60he satıyor manyetik switchli bulabildiğim en ucuz manyetik switchli klavye buydu. Fakat ne kadar iyidir bilmiyorum. Oyun oynamıyorsan mekanik klavye istiyorsan en iyi seçenek bence VGN V87 Pro, sesi inanılmaz tok ama Akko'lar da üzmez gayet kaliteli bir marka. YouTube'dan seslerini dinleyebilirsin merak ettiğin klavyenin.
Büyük ihtimalle W75 alacağım 3500-4600 arası önerebileceğin başka alternatif manyetik switch klavye var mı? Yanında birde mouse düşünüyorum şu an kullandığım asus rog pugio 2. Yine kablosuz 4k-8k mouse olabilir bütçe 3000-4000.

Klavyedeki fiyat aralığını arttırabilirsen ATK 68 V2 Pro alabilirsin. Arttıramazsan da o fiyat aralığında Wraith sitesinde tek seçeneğin ATK A75he. Bir de steelsseries Apex Pro ve Pro Mini var. Fakat W75 bence yeterli yazılımını da kurdum. Alır almaz klavye kalibrasyonunu yaparsan uygulama üzerinden bir sorun yaşayacağını düşünmüyorum. Fakat fareyi bilmiyorum, ben senelerdir Razer deatheader v2X kullanıyorum çok da memnunum umarım değiştirmek zorunda kalmam. Fakat senin bütçen oldukça yüksek o yüzden fareyi başkaları önerse daha iyi olur.

Klavyedeki fiyat aralığını arttırabilirsen ATK 68 V2 Pro alabilirsin. Arttıramazsan da o fiyat aralığında Wraith sitesinde tek seçeneğin ATK A75he. Bir de steelsseries Apex Pro ve Pro Mini var. Fakat W75 bence yeterli yazılımını da kurdum. Alır almaz klavye kalibrasyonunu yaparsan uygulama üzerinden bir sorun yaşayacağını düşünmüyorum. Fakat fareyi bilmiyorum, ben senelerdir Razer deatheader v2X kullanıyorum çok da memnunum umarım değiştirmek zorunda kalmam. Fakat senin bütçen oldukça yüksek o yüzden fareyi başkaları önerse daha iyi olur.

Merhaba W75 ile VGN A75 arasında kaldım. Aralarında 1200 TL fark var ama VGN A75'in keycapsleri hoş durmuyuor ekstradan masraf çıkaracaklar W75 hakkında ne söylersiniz bir sorun yaşadınız mı? Şikayet var sitesinde takılmalar ve sorunlar olduğunu gördüm.

Direk arada kalan herkese yazıyorum: Rakip bile değiller W75 cok cok üstün A75 ise alınmaz. (bende A75 bakmıstım:()

Merhaba W75 ile VGN A75 arasında kaldım. Aralarında 1200 TL fark var ama VGN A75'in keycapsleri hoş durmuyuor ekstradan masraf çıkaracaklar W75 hakkında ne söylersiniz bir sorun yaşadınız mı? Şikayet var sitesinde takılmalar ve sorunlar olduğunu gördüm.
Ben uzun bir süre araştırdım f/p olarak madlions mad 68 aldım, yaklaşık 4 aydır kullanıyorum, manyetik switchlerde kalibrasyonu vs hiç sorun yaşamadım hissiyat ve oyun performansı harika bence bi düşün derim. Ama bu iki klavye de asla üzmez. Benim aldığım modelde de a75 gibi side print caycaps bence klavyeye daha hoş bir görüntü katıyor. Görme konusunda endişeleniyorsan hiç bir sıkıntı çekmiyorum net bir şekilde gözüküyor.

Sanırım cevabı verdikten 2 gün önce almıştım hala sıkıntısız kullanıyorum çok nadiren çift basma sorunu oluyor ama çok çok nadir yani kafaya takılacak bir şey değil bence. Şu an olsa da bu klavyeyi alırdım muhtemelen. Uzun kullanımda bir sıkıntım yok şu ana kadar. O zaman rekabetçi de pek fazla oynamazdım şu an daha fazla oynuyorum ve iyi iş çıkarıyor. Bu kadar fark ettireceğini düşünmemiştim. O yüzden konu wraith olmasa bile oyun oynanıyorsa mekanik klavye devri bence bitti. Mouseyi umarım değiştirmeme gerek kalmaz dedikten 1 ay sonra bozuldu bu arada :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı