Wraith W75 vs Wooting 60HE

Hocam zaten birçok ürün Çin'de üretiliyor başka firmalarda. Yani Wraith'e özel bir fabrika yok. Kasalarının da bu yüzden aynı olduğunu düşünüyorum. Zaten ellerine ilk sample geçiyor beğenmediklerini değiştiriyorlar bu ürüne göre değişiyor. Ama Wraith'in çalıştığı fabrika der ki tamam bunu üretiriz ancak bize de OEM olarak satma izni vereceksin sen izin verir isen. Bu durumda markalar gelip teklif verir ve Wraith isterse satar markalara ister ise satmaz. Bu Logitech falan da aynı fabrikalarda üretiyor ama bunların kalıbı satmama izni var çünkü daha fazla para veriyorlar.

Cok haklisiniz hocam. Logi, Razer, SteelSeries vb markalar kendi tasarimlarini yapip urettirdikleri icin pek paylasma ve disaridan alma gibi bir ihtiyac duymuyorlar.
Peki sizce Wraith W75 yerine Akko mod007b he santorini alınır mı? Veya wraith w75 den ucuz ayni performansda manyetik klavye varmidir.
Akko mod007b he link: Akko Mod007B HE Santorini Mekanik Klavye (Manyetik Switch)

Alınır hocam çok daha iyidir. Bunu öneriyorum zaten ben hep bu bütçelere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…