Wraith W75 white renk alınır mı?

Dust Amp

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Elimde Aula F75 vardı sattım. Onu üstüne ekleyip W75 almayı düşünüyorum ama beyaz renk eklenmiş aklımda mavi renk vardı beyazı görünce aklım beyaza gitti sizce alınır mı bu klavye hakkında ne düşünüyorsunuz? Kablolu olması sorun yaratır mı? Şimdi para varken almak istiyorum 5-6 ay sonra kullanmaya başlarım herhalde. Bu arada klavye kodla 4170 TL'ye geliyor.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-12-20-19-39-47-906_com.android.chrome-edit.jpg
    59,8 KB · Görüntüleme: 24
Son düzenleyen: Moderatör:
Manyetik olması çok çok çoook önemliyse alınır, aksi halde mekaniklerden devam edilmeli.
Gateron switchli Cyber Blue ve Stealth Black versiyonlarını kullandım. Şu an Mchose Z75S kullanıyorum, hissiyat olarak mekanikler havada karada alıyor.

Kablolu olması hiçbir sorun oluşturmaz, hatta bu klavye bilerek kablolu şekilde bırakıldı ilk çıktığında kablosuz manyetikler düzgün çalışmıyordu bu yüzden kablolu yaptık denildi. Şu anda da üretimi öyle devam ettiriyorlar (Çinlilere selam olsun).
Kablo için coiled kablo alıp çeşitli özelleştirmeler yapabilirsiniz, ekstra bir aksesuar görevi görür. Kablosuzların pek bir olayı yok.

Alıp deneyimlerseniz Aula F75 ile W75 V2'nin ne gibi farkları olduğunu foruma yazabilirsiniz.

Vallahi manyetik olması iyi olur güncel bir teknoloji bir de ileride oynayacağım oyunlar FPS oyunları bu oyunlarda fark yaratır diye düşünüyorum az da olsa çok övüldü bu klavye bir bakayım dedim 1 hafta önce beyaz stoğa girmiş hiç incelemesi yok daha nasıl yok bilmiyorum ön sipariş falan da değil. Az bir para değil bir kere alıp bir daha klavyeler ile uğraşmak istemiyorum şu an YKS senem 6 ay sonra PC alırım diye düşünüyorum. O yüzden param varken alıp köşeye atmak istiyorum.

Hocam altı aya kim bilir ne olur. Manyetik klavyeler gün geçtikçe gelişiyor, farklı ürünler çıkıyor.
Bence klavyenizi kullancağınız zaman satın alın, hem niyetiniz güncel teknolojiyse geride kalmamış olursunuz. Dilerseniz paranızı altın vb. yerlerde tutun, klavyede değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…