quartexh Decapat Katılım 27 Mart 2023 Mesajlar 224 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2025 #1 Bütçem yok. Para biriktirir alırım bir şekil ama 4K civarında olursa daha güzel olur. Darmoshark Top75 Klavye (Manyetik Switch / HE) [Ön Sipariş] aklımda şu an bu var. %75'lik bir klavye istiyorum çünkü tryhard oynamıyorum ve başka oyunlarda oynuyorum yoksa EZ63 alırdım. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Nisan 2025
Bütçem yok. Para biriktirir alırım bir şekil ama 4K civarında olursa daha güzel olur. Darmoshark Top75 Klavye (Manyetik Switch / HE) [Ön Sipariş] aklımda şu an bu var. %75'lik bir klavye istiyorum çünkü tryhard oynamıyorum ve başka oyunlarda oynuyorum yoksa EZ63 alırdım.
egemebb Hectopat Ekipman Ustası Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 5.201 Makaleler 3 Çözümler 16 Yer Antalya Kumsal Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Nisan 2025 #11 quartexh dedi: Doğru diyorsunuz saçmalamışım biraz Genişletmek için tıkla... Gidip W75'i satıp üstüne 4K koyup iyi modeller alınabilir. Artı 0 Eksi
quartexh dedi: Doğru diyorsunuz saçmalamışım biraz Genişletmek için tıkla... Gidip W75'i satıp üstüne 4K koyup iyi modeller alınabilir.
KS KS quartexh Decapat Katılım 27 Mart 2023 Mesajlar 224 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2025 #12 airenxa dedi: Hocam bence sakın değişmeyin 4 bine bundan iyi başka klavye alamazsınız.. Genişletmek için tıkla... şuan değişmeyi öyle çok düşünmüyorum sadece bir fikirdi egemebb dedi: Gidip W75'i satıp üstüne 4K koyup iyi modeller alınabilir. Genişletmek için tıkla... evet olabilir Artı 0 Eksi
airenxa dedi: Hocam bence sakın değişmeyin 4 bine bundan iyi başka klavye alamazsınız.. Genişletmek için tıkla... şuan değişmeyi öyle çok düşünmüyorum sadece bir fikirdi egemebb dedi: Gidip W75'i satıp üstüne 4K koyup iyi modeller alınabilir. Genişletmek için tıkla... evet olabilir
airenxa Decipat Katılım 17 Ocak 2024 Mesajlar 1.818 Çözümler 1 2 Nisan 2025 #13 quartexh dedi: şuan değişmeyi öyle çok düşünmüyorum sadece bir fikirdi evet olabilir Genişletmek için tıkla... Zaten bundan daha iyi iqunix ez63 var daha iyisi yok diye biliyorum... Artı 0 Eksi
quartexh dedi: şuan değişmeyi öyle çok düşünmüyorum sadece bir fikirdi evet olabilir Genişletmek için tıkla... Zaten bundan daha iyi iqunix ez63 var daha iyisi yok diye biliyorum...
egemebb Hectopat Ekipman Ustası Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 5.201 Makaleler 3 Çözümler 16 Yer Antalya Kumsal Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Nisan 2025 #14 airenxa dedi: Zaten bundan daha iyi iqunix EZ63 var daha iyisi yok diye biliyorum... Genişletmek için tıkla... Yok hocam sikakeyb HM80 falan var. Artı 0 Eksi
airenxa dedi: Zaten bundan daha iyi iqunix EZ63 var daha iyisi yok diye biliyorum... Genişletmek için tıkla... Yok hocam sikakeyb HM80 falan var.