T Treal Hectopat Katılım 30 Eylül 2021 Mesajlar 564 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2025 #1 Bütçe 1.5k. Mouse pad önerisi. Valorant CS:GO BF gibi oyunlar oynuyorum.
GRKM DUMAN Decipat Ekipman Ustası Katılım 24 Ocak 2024 Mesajlar 3.330 Makaleler 2 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2025 #2 Treal dedi: Bütçe 1.5k. Mouse pad önerisi. Valorant CS:GO BF gibi oyunlar oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Bütçen 1 tık artıyorsa Wraith sunset öneririm. Artmıyorsa da W64. Wraith Ace Series Poron Mousepad wraithesports.com Wraith W64 Mousepad wraithesports.com
Treal dedi: Bütçe 1.5k. Mouse pad önerisi. Valorant CS:GO BF gibi oyunlar oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Bütçen 1 tık artıyorsa Wraith sunset öneririm. Artmıyorsa da W64. Wraith Ace Series Poron Mousepad wraithesports.com Wraith W64 Mousepad wraithesports.com
T Treal Hectopat Katılım 30 Eylül 2021 Mesajlar 564 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2025 #3 GRKM DUMAN dedi: Bütçen 1 tık artıyorsa Wraith sunset öneririm. Artmıyorsa da W64. Wraith Ace Series Poron Mousepad wraithesports.com Wraith W64 Mousepad wraithesports.com Genişletmek için tıkla... Hocam ace serisinde storm gibi yüzey alanları var hangisini seçiyim.
GRKM DUMAN dedi: Bütçen 1 tık artıyorsa Wraith sunset öneririm. Artmıyorsa da W64. Wraith Ace Series Poron Mousepad wraithesports.com Wraith W64 Mousepad wraithesports.com Genişletmek için tıkla... Hocam ace serisinde storm gibi yüzey alanları var hangisini seçiyim.
GRKM DUMAN Decipat Ekipman Ustası Katılım 24 Ocak 2024 Mesajlar 3.330 Makaleler 2 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2025 #4 Treal dedi: Hocam ace serisinde storm gibi yüzey alanları var hangisini seçiyim. Genişletmek için tıkla... Dedim hocam Sunset olanı alabilirsiniz.
Treal dedi: Hocam ace serisinde storm gibi yüzey alanları var hangisini seçiyim. Genişletmek için tıkla... Dedim hocam Sunset olanı alabilirsiniz.
RyNx358 Decipat Ekipman Ustası Katılım 18 Temmuz 2024 Mesajlar 1.103 Makaleler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2025 #5 Treal dedi: Bütçe 1.5k. Mouse pad önerisi. Valorant CS:GO BF gibi oyunlar oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Spirit of aim alabilirsiniz bütçe artıyorsa ace seriside bakabilirsiniz.
Treal dedi: Bütçe 1.5k. Mouse pad önerisi. Valorant CS:GO BF gibi oyunlar oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Spirit of aim alabilirsiniz bütçe artıyorsa ace seriside bakabilirsiniz.
T Treal Hectopat Katılım 30 Eylül 2021 Mesajlar 564 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2025 #6 RyNx358 dedi: Spirit of aim alabilirsiniz bütçe artıyorsa ace seriside bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam zaten ilk aklımda ace serisi vardı gene de bir sorayım dedim.
RyNx358 dedi: Spirit of aim alabilirsiniz bütçe artıyorsa ace seriside bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam zaten ilk aklımda ace serisi vardı gene de bir sorayım dedim.
RyNx358 Decipat Ekipman Ustası Katılım 18 Temmuz 2024 Mesajlar 1.103 Makaleler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2025 #7 Treal dedi: Hocam zaten ilk aklımda ace serisi vardı gene de bir sorayım dedim. Genişletmek için tıkla... Ace serisi alacaksanız. Storm öneririm yine de sizin tercihinize kalmış hayırlı olsun.
Treal dedi: Hocam zaten ilk aklımda ace serisi vardı gene de bir sorayım dedim. Genişletmek için tıkla... Ace serisi alacaksanız. Storm öneririm yine de sizin tercihinize kalmış hayırlı olsun.
T Treal Hectopat Katılım 30 Eylül 2021 Mesajlar 564 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2025 #8 RyNx358 dedi: Ace serisi alacaksanız. Eki Görüntüle 2420916 Storm öneririm yine de sizin tercihinize kalmış hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Hocam storm ile sunset arasında hız farkı yok mu?
RyNx358 dedi: Ace serisi alacaksanız. Eki Görüntüle 2420916 Storm öneririm yine de sizin tercihinize kalmış hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Hocam storm ile sunset arasında hız farkı yok mu?
imalmostgod Hectopat Katılım 18 Temmuz 2019 Mesajlar 53 10 Şubat 2025 #9 bütçe artıyorsa ve control kullanmayı seviyorsanız FreeFall MFG v2 çıkamıyorsanız Spirit of Aim
T Treal Hectopat Katılım 30 Eylül 2021 Mesajlar 564 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2025 #10 imalmostgod dedi: Bütçe artıyorsa ve Control kullanmayı seviyorsanız FreeFall MFG v2 Çıkamıyorsanız Spirit of Aim Genişletmek için tıkla... Bütçe 1.8k ya kadar çıkar hocam ace series ile freefall arasındaki farklar nedir?
imalmostgod dedi: Bütçe artıyorsa ve Control kullanmayı seviyorsanız FreeFall MFG v2 Çıkamıyorsanız Spirit of Aim Genişletmek için tıkla... Bütçe 1.8k ya kadar çıkar hocam ace series ile freefall arasındaki farklar nedir?