Wraith'den ödeme yapılamıyor

skskssk

Centipat
Daha fazla  
Wraith sitesinden mouse alıyordum, ödeme yapamıyorum. Sorun nedir, yardımcı olur musunuz? Görsel ekledim.

Screenshot_2025-06-03-21-12-03-563_com.android.chrome.jpg

Bende aynı problemi yaşıyorum. Hangi kart/banka ile ödemeye çalışıyorsun acaba?

İyzico desteğe yazdım, sıkıntının banka kaynaklı genel bir sıkıntı olduğunu söylediler. Alışverişimi Papara ile yapmaya çalıştım. Belki yaşadığın sıkıntı bundan dolayıdır. Az önce Papara desteğe yazdım dönüt bekliyorum, belki markanın en son yaşadığı durumla alakalıdır.

Son düzenleme:

İyzico desteğe yazdım, sıkıntının banka kaynaklı genel bir sıkıntı olduğunu söylediler. Alışverişimi Papara ile yapmaya çalıştım. Belki yaşadığın sıkıntı bundan dolayıdır. Az önce Papara desteğe yazdım dönüt bekliyorum, belki markanın en son yaşadığı durumla alakalıdır.

Evet o yüzden miş başka bir banka ile ödeyince düzeldi.

Hocam nasıl çözdünüz aynı sorunu bende yaşıyorum Papara destekle konuştum bizlik bir sorun yok diyorlar.

Hocam nasıl çözdünüz aynı sorunu bende yaşıyorum Papara destekle konuştum bizlik bir sorun yok diyorlar.
2000 liranın altında alışveriş yapınca sıkıntı olmuyor ama 2000 lirayı aşınca ödeme yapamıyorum. Papara destek hiçbir şey söylemeyip sadece günlük 10000 lira harcama limitiniz var diyor ama anlamış değilim. İstersen iyzico desteğe yaz wraith sitesinin aracısı onlar sistemle alakalı bir sıkıntı yaşamışsan söylerler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı