Wraithesports.com güvenilir mi?

Lian_992

Centipat
Makaleler
2
Daha fazla  
Meslek
Yazılımcı
Merhaba, buradan fantech shooter 3 alacağım, stokları bitmiş. Yenilenir yenilenmez alacağım fakat güvenilir mi acaba? Veya daha ucuz orijinal bulabileceğim bir yer varsa orası da olur.

Evet güvenilir bir yer.

Dediğim ürünü almak istiyordum fakat dediğim gibi stoklar tükenmiş ne zaman yenilenir hiç bilmiyorum. Fakat Fantech'in kendi sitesinde daha ucuz 25 dolar yani 900 liraya yakın çok avantajlı bir fiyatı var. Acaba Fantech'in kendi global sitesinden alsam Türkiye'ye gönderirler mi ya da vergi + gümrük vs. olur mu bilsem ona göre oradan da alırdım.
LİNK

Wraith güvenilir fakat garanti ve teknik destek konusunda çok şikayet bulunuyor.

Ürün eline gelir lakin garanti konusu biraz karmaşık. Yani aldıktan sonra garanti süresince çıkabilecek soruna wraith teknik ekibi bakar ve sorunu tespit eder. Eğer edemez ya da senin hatan ise o zaman THH ye başvurmak zorunda kalırsın ki onun da sonuçlanması 1 ay'ı geçebiliyor.

Merhaba, buradan fantech shooter 3 alacağım, stokları bitmiş. Yenilenir yenilenmez alacağım fakat güvenilir mi acaba? Veya daha ucuz orijinal bulabileceğim bir yer varsa orası da olur.
Güvenlidir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı