Wraith'te indirimde olan Waizowl OGM Cloud XS Wireless mouse alınır mı?

Bütçe
4500TL

ismail_00

Centipat
Daha fazla  
Wraith E-sporda Waizowl OGM Cloud XS Wireless Mouse indirime girip 3.899 TL olmuş. Claw ve palm arası bir tutuş şeklim var ve elim çok büyük değil, 17-18 cm civarı. 4k da bütçem vardı ve bu mouseu gördüm. Daha önceden Lamzu Maya X modeline bakmıştım, bütçemi biraz aşıyor, 5k civarında fiyatı ama almışken iyi bir mouse almak istiyorum. Sizce hangisi daha mantıklı, bu fiyat farkına değer mi?

Başka mouse önerilerine de açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Wraith E-sporda Waizowl OGM Cloud XS Wireless Mouse indirime girip 3.899 TL olmuş. Claw ve palm arası bir tutuş şeklim var ve elim çok büyük değil, 17-18 cm civarı. 4K da bütçem vardı ve bu fareyi gördüm. Daha önceden Lamzu Maya X modeline bakmıştım, bütçemi biraz aşıyor, 5K civarında fiyatı ama almışken iyi bir mouse almak istiyorum. Sizce hangisi daha mantıklı, bu fiyat farkına değer mi?

Başka mouse önerilerine de açığım.

Fiyatı çok başarılı tek sorun M1 M.2 Click'lerde parmak oturtma yeri yok yani oval diye biliyorum tabii kimine göre sorun kimine göre değil haricinde kötü yorum okumamıştım, Gaming.Gen.TR TR sitesinde de bu civarlarda fiyatı indirimi kaçırırsanız oradan da alabilirsiniz.

Fiyatı çok başarılı tek sorun M1 M.2 Click'lerde parmak oturtma yeri yok yani oval diye biliyorum tabii kimine göre sorun kimine göre değil haricinde kötü yorum okumamıştım, Gaming.Gen.TR TR sitesinde de bu civarlarda fiyatı indirimi kaçırırsanız oradan da alabilirsiniz.
Hocam parmak koyma yeri nedir ne işe yarar tam bilmiyorum da

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı