A AhmetAk12 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2018 Mesajlar 1.276 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Ağustos 2025 #21 focevher dedi: Darmoshark'ları pek tavsiye etmem hocam benim fikrim Royal Kludge almanız yönünde. ARIZALI MOUSE ONARIM PAKETİ hocam sizi sevdalınızdan ayırmayalım o zaman bu siteye bir tamir için sorun hallederler diye düşünüyorum. Matfix iyidir bu konularda. Genişletmek için tıkla... Hocam peki bu mouse teknik olarak daha mı iyi Scyrox'tan yoksa eskidi mi? Tamir ettirmek mantıklı mı?
focevher dedi: Darmoshark'ları pek tavsiye etmem hocam benim fikrim Royal Kludge almanız yönünde. ARIZALI MOUSE ONARIM PAKETİ hocam sizi sevdalınızdan ayırmayalım o zaman bu siteye bir tamir için sorun hallederler diye düşünüyorum. Matfix iyidir bu konularda. Genişletmek için tıkla... Hocam peki bu mouse teknik olarak daha mı iyi Scyrox'tan yoksa eskidi mi? Tamir ettirmek mantıklı mı?
victor Osimhenn Picopat Katılım 11 Temmuz 2025 Mesajlar 93 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2025 #22 focevher dedi: Hocam sanırım palm tutuşa V8 uyuyordu hangi tutuşa hangi mouse şekli lazım o konuda pek iyi değilim hocam ama bildiğim kadarıyla v8. Genişletmek için tıkla... RAWM SH01 Pro nasıl peki
focevher dedi: Hocam sanırım palm tutuşa V8 uyuyordu hangi tutuşa hangi mouse şekli lazım o konuda pek iyi değilim hocam ama bildiğim kadarıyla v8. Genişletmek için tıkla... RAWM SH01 Pro nasıl peki
focevher Hectopat Ekipman Ustası Katılım 24 Kasım 2023 Mesajlar 1.377 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2025 #23 victor Osimhenn dedi: rawm SH01 Pro nasıl peki Genişletmek için tıkla... Hocam o yeni çıktı galiba bilmiyorum iyisi Scyrox. AhmetAk12 dedi: Hocam peki bu mouse teknik olarak daha mı iyi Scyrox'tan yoksa eskidi mi? Tamir ettirmek mantıklı mı? Genişletmek için tıkla... Hocam Katana şu an bence çok eskidi yeni teknolojiler göre Scyrox almak mümkünse alın.
victor Osimhenn dedi: rawm SH01 Pro nasıl peki Genişletmek için tıkla... Hocam o yeni çıktı galiba bilmiyorum iyisi Scyrox. AhmetAk12 dedi: Hocam peki bu mouse teknik olarak daha mı iyi Scyrox'tan yoksa eskidi mi? Tamir ettirmek mantıklı mı? Genişletmek için tıkla... Hocam Katana şu an bence çok eskidi yeni teknolojiler göre Scyrox almak mümkünse alın.