E entelFEridun Femtopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2023 #1 2023 WRC sezonunu beIN sports veya S Sport gibi yerler yayınlıyor mu, yayınlamıyorsa nereden izleyebilirim?
2023 WRC sezonunu beIN sports veya S Sport gibi yerler yayınlıyor mu, yayınlamıyorsa nereden izleyebilirim?
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.693 Makaleler 13 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2023 #2 S SPort ve SSP yayın akışında yok. Bein Sports hafta sonu yayın akışı gözükmüyor. Sanmıyorum yayınlanacağını. WRC efsanesi Sebastian Ogier bu hafta sonu Monte Carlo'da yarışıyor bende izlemek isterdim açıkçası. Ogier hızlı başladı şu an lider.
S SPort ve SSP yayın akışında yok. Bein Sports hafta sonu yayın akışı gözükmüyor. Sanmıyorum yayınlanacağını. WRC efsanesi Sebastian Ogier bu hafta sonu Monte Carlo'da yarışıyor bende izlemek isterdim açıkçası. Ogier hızlı başladı şu an lider.
E entelFEridun Femtopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2023 #3 BERWAR dedi: S Sport ve SSP yayın akışında yok. beIN Sports hafta sonu yayın akışı gözükmüyor. Sanmıyorum yayınlanacağını. WRC efsanesi Sebastian Ogier bu hafta sonu Monte Carlo'da yarışıyor bende izlemek isterdim açıkçası. Ogier hızlı başladı şu an lider. Genişletmek için tıkla... Türkiye'de keşke Formula dışında diğer motorsporlarına da yeterli ilgi olsa da S Sport yayın haklarını alsa
BERWAR dedi: S Sport ve SSP yayın akışında yok. beIN Sports hafta sonu yayın akışı gözükmüyor. Sanmıyorum yayınlanacağını. WRC efsanesi Sebastian Ogier bu hafta sonu Monte Carlo'da yarışıyor bende izlemek isterdim açıkçası. Ogier hızlı başladı şu an lider. Genişletmek için tıkla... Türkiye'de keşke Formula dışında diğer motorsporlarına da yeterli ilgi olsa da S Sport yayın haklarını alsa