Wrist wrap ve lifting strap almayı düşünüyorum, ikisi de iyi bir fark yaratır mı? Lifting straplerin ne işe yaradığını az çok biliyorum, ama wrist wraplerde korumaya yarıyormuş galiba. Almaya değer mi?
Wrist Wrap'i hangi hareketlerde kullanabilirim mesela? İtiş günlerinde fazlasıyla formda sıkıntı yaşayan birisiyim.2 tür strap vardır birisi itiş yaparken bileğinin sabit kalmasını sağlar diğeri ise çekiş yaparken tuttuğun şeyin elinden kaymamasını sağlar.
Ben wrist wrap kullandım itiş için olanı yani ama bir türlü ısınamadım sürekli gevşiyordu bu sebeple artık nadiren kullanmaya başladım.
Ama diğer strap çekişte size yardımcı olur tahminimce. Bende olsa kullanırdım mesela.
Evimin hemen dibinde supplementler.com mağazası var, internetten almaya değecekse dex tercih edebilirim tabii.İtiş hareketlerinde bilekleriniz ağrıyorsa ya da bükülüyorsa wrist wrap alabilirsiniz.
Strapler ise çekiş hareketlerinde yine bilekleriniz güçsüz kalıyorsa sırtınızdan önce bilekleriniz yorulup seti bırakıyorsanız strap kullanmak elzem olabilir. 8 şeklindeki straplerin kullanımları kolaydır onlardan almanızı öneririm.
Marka olarak ise dex alabilirsiniz. İkisi beraber bundle olarak satın almıştım memnunum size de önerebilirim.
Benh press incline bench press gibi hareketlerde kullanabilirsiniz. Dips de olur.Wrist Wrap'i hangi hareketlerde kullanabilirim mesela? İtiş günlerinde fazlasıyla formda sıkıntı yaşayan birisiyim.
Bu hareketlerin dumbbell varyasyonlarında işe yarar mı?Benh press incline bench press gibi hareketlerde kullanabilirsiniz. Dips de olur.
Kayış diye geçenlerdense 8 şeklinde olanları alın size önerim. Öbürünün kullanışı zor.Wrist Wrap'i hangi hareketlerde kullanabilirim mesela? İtiş günlerinde fazlasıyla formda sıkıntı yaşayan birisiyim.
Evimin hemen dibinde supplementler.com mağazası var, internetten almaya değecekse dex tercih edebilirim tabii.
Evet.Bu hareketlerin dumbbell varyasyonlarında işe yarar mı?
Wrist wrap kesinlikle deneyeceğim o zaman. Dex'ten almak çok kalite farkı yaratır mı?Kayış diye geçenlerdense 8 şeklinde olanları alın size önerim. Öbürünün kullanışı zor.
Evet.
Mesela bench press, shoulder press, curl gibi hareketlerde.Wrist Wrap'i hangi hareketlerde kullanabilirim mesela? İtiş günlerinde fazlasıyla formda sıkıntı yaşayan birisiyim.
Evimin hemen dibinde supplementler.com mağazası var, internetten almaya değecekse dex tercih edebilirim tabii.
Strap daha elzem bence ama yine siz bilirsiniz. Dex kalitelidir ikisini bundle halinde alabilirsiniz.Wrist wrap kesinlikle deneyeceğim o zaman. Dex'ten almak çok kalite farkı yaratır mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.