vaxq Hectopat Katılım 10 Mart 2022 Mesajlar 1.101 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2024 #11 elegiac dedi: Strap daha elzem bence ama yine siz bilirsiniz. Dex kalitelidir ikisini bundle halinde alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Benim en büyük sıkıntım itiş günlerinde, bileğimin falan sabit durmaması. Straplerin bizim salonda olması lazım, sorup onlarıda denerim.
elegiac dedi: Strap daha elzem bence ama yine siz bilirsiniz. Dex kalitelidir ikisini bundle halinde alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Benim en büyük sıkıntım itiş günlerinde, bileğimin falan sabit durmaması. Straplerin bizim salonda olması lazım, sorup onlarıda denerim.
721x Hectopat Katılım 2 Ocak 2022 Mesajlar 223 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2024 #12 suppelementler.com' dan musclecloth 8 strap aldım 5 aydır kullaniyorum neredeyse. Kalitesi baya iyi eli rahatsız da etmiyor ayrıca çok dayanıklı 280 300 kilo rahat çeker.
suppelementler.com' dan musclecloth 8 strap aldım 5 aydır kullaniyorum neredeyse. Kalitesi baya iyi eli rahatsız da etmiyor ayrıca çok dayanıklı 280 300 kilo rahat çeker.