Write a C program finding randomly a number held in computer memory

SuikasT

Kilopat
Daha fazla  
Bu ödevde tam olarak ne istediğini anlamadım. Nasıl yapılacağını tarif edebilecek olan var mı?

Write a C program finding randomly a number held in computer memory.
Draw flowchart of this C Program. The program should be running in C++.
Note:
How many numbers will be entered to find a randomly held number in the computer memory which depends on you.

Son düzenleyen: Moderatör:
Soruyu soranın İngilizcesi kötü olduğu için kimsenin ne istendiğini anlayacağını sanmıyorum 😉 bence ödevi verene soruyu anlamadığınızı iletin. Hele o 'Note' kısmında yazan cümle, sonuna soru işareti konması unutulmuş bir cümle değilse bayağı kötü İngilizcesi var diyebilirim, ki soru olsa bile yine anlaşılır değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Son cümleden anladığım; rastgele sayı seçildikten sonra kullanıcının doğru sayıyı bulana kadar kaç kere denediğini de yazdırmanı istiyor.

Çözümü bulursanız paylaşırsanız sevinirim, takipteyim ben de.

Hocanin ingilizcesi sifir. Su cumleyi uzun bir makalede yazsa dikkat daginikligina denk gelmis derim de, tek cumlelik odev verip de su cumleyi kurabilen adamin zerre Ingilizce bildigine kimse beni ikna edemez.

C ile yaz demis zaten sonra "Running in C++" demis.

"Running in C++" diye bir Ingilizce de yok. Written in C++ dersin, Running in C++ demezsin.

Ya hoca cok kotu, ya da odevi modevi komple asistana hazirlatiyor onun da durumu vahim.

Bos yere Ingilizceyi decode etmeye ugrasma, yazilim gelistirmenin ilk adimi once ne yapacagini dogru anlamaktir. Gidip sor hocaya "Ne demek istedin" diye, birak o aciklasin.

"Running in C++" diye bir Ingilizce de yok. Written in C++ dersin, Running in C++ demezsin.
C++ üzerinde cstdio kütüphanesi kullanarak emüle ettir demek istemiş sanırım.

Başlık Sahibi için Örnek:

Yukarıdaki örneğe ek olarak rand() fonksiyonuyla bir tamsayı değişkenine rastgele bir değer atayıp bellek içindeki karşılığını bulmanızı istemiş diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı